Login/Registracija

„Nema odlaska kući, upomoć!“ Kaja Ostojić uplašena, poslala dramatičnu poruku, a ovo je razlog (VIDEO)

Ko se na mleko opeče taj i u jogurt duva stara je izreka koja bi se mogla primeniti i u slučaju pevačice Katarine Kaje Ostojić. Pevačicu je naime u gradu zatekla kiša, ali joj ne pada joj na pamet da se pomeri sve dok se ponovo ne pojavi sunce.

-Nema odlaska kući. Upomoć! – napisala je Kaja na Instagramu podelivši aktuelnu sliku, što je iznenadilo mnoge.

Međutim, Kaja ima ozbiljan razlog zašto se plaši kiše, jer je nedavno doživela ozbiljnu nezgodu zbog padavina.

Pevačicu je naime pre desetak dana zadesila vremenska nepogoda na ulici. Iznenadna provala oblaka praćena gradom zatekla je Kaju u šetnji, a kocke leda koje su padale sa neba pogodile su je direktno u glavu prvi i nadamo se poslednji put u životu.

-Ne znam da li vas je ikad udario grad u glavu, ali to otprilike izgleda ovako. Bar za sada, dok se stanje ne pogorša. Eto to sam doživela – ispričala je Kaja tada a čvoruga na čelu koja je postajala sve veća i veća trajala je danima.

-Napolju izgleda otprilike ovako, situacija je krajnje kritična. Dakle ne izlazite nigde iz kuća, ceo dan danas! – poručila je pevačica tada uz snimak padanja grada nad prestonicom.

Kaja se nedavno uprkos gradnji vile na Kosmaju preselila u novi stan u Beogradu

 Preselila sam se u novi stan i jako sam srećna tamo. Imam super prostor za sebe. Iznajmila sam nekretninu, međutim želja mi je da u budućnosti kupim stan u Beogradu – rekla je pevačica nedavno, ali joj vremenske neprilike dovele do toga da se zapita da li je izabrala nekretninu na pravoj lokaciji.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić