Login/Registracija

Kaja gradi luksuznu nekretninu na Kosmaju: Sva sredstva uložila u oazu mira, pa se požalila na finansije: „Ne bih nikome poželela da bude u mojoj koži“

Brojni pevači trude se da zarađen novac ulože u nekretnine, među kojima je pevačica Katarina Ostojić Kaja koja se odlučila da izgradi sebo oazu mira na Kosmaju.

Pevačica je za ovaj projekat imala veliki broj ideja koje nije lako realizovati, s obzirom da su potrebna pozamašna finansijska sredstva kako bi sve bilo onako kako je zamislila.

Završavam radove na Kosmaju, i posle toga će sigurno biti ona čuvena rečenica: “Ko živ, ko mrtav“. Pravim kuću koja je predviđena za odmor. Biće bazen, lepa plaža… Veliki je plac. U planu je i izgradnja sportskog terena, ako budem imala novca za to. U isto vreme bih imala i razonodu i trening. Moramo svi živeti sa tim da su cene svuda ogromne. Nisam ekonomična nikako. Nemam kasicu prasicu ni za sitninu. Ne uspevam bilo šta da uštedim. Nemilice mi odlazi novac. Ulažem u kuću, pesme, spotove… Ovim tempom kojim sam sada krenula ne mogu ništa da uštedim. Pritom imam ćerku koja studira u Americi, ne bih nikome poželela da bude u mojoj koži – priča Kaja za “Blic“ i dodaje:

Međutim, uvek verujem u energiju koju privlačiš. Ako štediš, nećeš imati nikada. A ako sve radiš na veliko, onda ti i dođe na veliko. Volim da trošim novac na garderobu, cipele pogotovo.

Iako je usred gradnje, Kaja u Beogradu živi kao podstanar.

Preselila sam se u novi stan i jako sam srećna tamo. Imam super prostor za sebe. Iznajmila sam nekretninu, međutim želja mi je da u budućnosti kupim stan u Beogradu – tvrdi Ostojićeva za Blic.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Č.