Saša Kapor otkrio nepoznate detalje ljubavi sa Nikolinom: „Ona tvrdi da je to sve bila fora“

0044ea9b492b44f257426cc1d814addd095217a4

Estradni par Saša Kapor i Nikolina Kovač već godinama uživaju u ljubavi. Oni su nedavno proslavili desetu godišnjicu braka, a ponosni su roditelji dvoje dece.

Pevač je jednom prilikom za medije ispričao kako je počela njivova ljubavna priča. Kako je tada Saša kazao njihov susret je bio sudbinski.

SASA KAPOR I NIKOLINA KOVAC ASMM SNIMANJE 27092022 FOTO MUNJA 24

– Mislim da se ljudi, generalno, sretnu. A i mlada je bila. Upoznali smo se tako što se ona tada takmičila, a ja sam došao u taj neki revijalni deo. Pevali smo duet moj i Ane Kokić “Ako ljubav nestane” i generalno mi smo to odradili kao da smo pevali sto puta pre toga, ali prve emocije nismo prepoznali u tom trenutku – ispričao je Saša.

Saša nije gubio vreme, pa je samo posle dve nedelje na jednom od nastupa zatražio od Nikoline broj telefona, a kasnije su ušli u emotivnu vezu.

https://www.instagram.com/p/Cs9gPpkM6gC/

-Kada smo krenuli da se zabavljamo, primetili smo da je i pre toga postojala ta neka energija. Posle dve nedelje imao sam nastup sa njom i Anom Sević. Vidim ja ulazi jedna plava devojka u crnoj haljini sa placom kosom. Onda smo se baš upoznali, razmenili bar rečenica. Broj telefona sam uzeo od menadžera ranije, a ona tvrdi da je to sve bila fora – reako je pevač jednom prilikom.

Podsetimo, pevač je pre nekoliko nedelja na nesvakidašnji način čestitao supruzi godišnjicu braka, a njegova emotivna poruka je rasplakala sve.

-A šta je to – ljubav? Kad gledaš u zvezde bez razloga i kad podeliš žvaku i kad pokloniš cvet i ustupiš ljuljašku u parkiću kada je na tebe red da se ljuljaš! Kad onome koga voliš daš jedan griz i kad podeliš sa njim gumu za brisanje na dvoje i kad mu das jedan liz! Kad nacrtaš srce i unutra upišeš vasa dva imena. Ako to nije ljubav, ja onda, stvarno ne znam šta je! – napisao je Saša na Instagramu citirajući Momu Kapora uz predivne fotografije srećnog para.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković