„Kada mi je to saopštio bila sam nema“, Nela Bijanić o sinu koji je napustio sport zbog pevanja: „To je bio šok“

Nela Bijanić o sinu
Nela Bijanić o sinu

Nela Bijanić nije mogla da pretpostavi da će njen sin Oliver jednog dana krenuti njenim stopama i ući u svet muzike. Međuti, krv nije voda i nakon dugogodišnjeg bavljenja sportom, on j eodlučio da pormeni ploču i otrgne se u svet muzike.

Pevačica priznaje da je njegova odluka u tom trenutku zatekla, ali da je odlučila da ga u tome ne sprečava.

supruga olivera mijanovica 4

Nela Bijanić o sinu

Ponosna sam naravno, tu sam da pomognem koliko mogu. Jesam bila u šoku zato što je on bio teniser deset godina i imao sjajne rezultate i kada mi je rekao da će da se prijavi za „Zvezde Granda“, ja sam bila nema– prisetila se Nela koja je ipak podržala sina u njegovoj odluci.

Kada vam deca rade ono što žele i što ih ispunjava mi treba da stanemo iza njih, da ih podržimo i zaista jesam srećna. Ne bih ga podržala da to nije to– iskrena je pevačica u emisiji kod Lee Kiš.

oliver i nela bijanic
Nela Bijanić o sinu

Oliver je za Grand otkrio i da je potpuno neplanrano počeo da se bavi muzikom.

-Nisam ni ja očekivao da ću se profesionalno baviti ovim poslom. Da mi je to neko ranije priča rekao bih mu da nije u pravu, to je došlo spontano, preko noći– izjavio je mladi pevač koji preferira narodnu muziku.

Od ranog detinjstva sam voleo da slušam narodnjake. Tačno je da iver ne pada daleko od klade – kazao je on.

BONUS VIDEO- Kuća Nele Bijanić:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić