Login/Registracija

LUDILO na svadbi ZVEZDE GRANDA: Kolege se latile mikrofona, letele šuške na sve strane! (VIDEO)

Nekadašnja učesnica “Zvezda Granda“ Vanja Mijatović juče se udala za svog izabranika Aleksandra, a gala svadba upriličena u jenom prestoničkom restoranu koštala je kažu preko 30 hilada evra.

Za prvi ples mladenci su izabrali pesmu “Poseban“ koju je izvela kuma Aleksandra Mladenović, a koja je samo koji trenutak kasnije uhvatila bidermajer zbopg čega su je mnogi nazvali “sledećom“ kada je reč o ulasku u bračne vode.

Na svadbi je bilo više od 300 zvanica među kojima se našao veliki broj Vanjinih kolega i prijatelja sa estrade, a od kojih su se mnogi latili mikrofona. Ana Bekuta, Šako Polumenta i Darko Lazić samo su neki od mnogih koji su ovo slavlje upriličili i svojim hitovima po mladinoj želji.

U jednom trenutku mlada nije odolela te je i ona odlučila da zgrabi mokrofon i otpeva kako pesme svojih prisutnih koleginica tako i par numera na grčkom jeziku.

Apsolutno svi bili su široke ruke te su šuške letele na sve strane, a čašćavanje muzike bilo je kao dobar dan.

Mladenci su se sa gostima veselila do kasnih večernjih sati, a onda je usledila i nesvakidašnja svadbena torta na nekoliko spratova koju su konobari uneli uz veliki hit pevačice Rihanne.

Ekskluzivne snimke sa Vanjine svadbe možete pogledati u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac