Login/Registracija

Neda Ukraden o Saši Popoviću: „Sve što sam imala, ja sam rekla“ (VIDEO)

neda

Autobiografija Nede Ukraden koju je nedavno izdala izazvala je pravu buru u javnosti i o njoj se danima priča i piše u medijima.

Na pomociji su se pojavile mnoge kolege sa estrade, ali i njeni prijatelji iz škole, a pevačica se pred našim kamerama prisetila školskih dana i evocirala uspomene iz detinjstva.

– Mi smo ostali u kontaktu i jako smo bliski iako su se mnogi ljudi raselili. To je bila jedna sjajna generacija, svi su visokoobrazovani ljudi, to je zaista bio fenomen i ostali smo nas 26 da se družimo, i dalje smo umreženi i povezani. To je nešto što je divno i što se retko nalazi. Moje školovanje se odvijalo u nekoliko gradova, često sam se selila i to mi je bilo najbolnije. Znate ono tek se naviknem na sredinu, učiteljicu i drugare, a onda moram da se selim– kaže ona.

Capture 5 6

Sigurno najzanimljivi delovi knjige jesu priče o njenom ljubavnom životu. Kako je najviše medisjke pažnje izazvala priča o ljubavi sa Sašom Popovićem, ali i njegova izjava da Nedina priča nije baš istinista do kraja, pevačica pred našim kamerama odgovara kreativnom direktoru Granda citirajući Šekspira.

popovic 1

-Sve što sam imala da kažem, ja sam rekla. Mislim da je to tako kako bi rekao Šekspir rekao mnogo buke ni oko čega. Nema tu ništa loše ni neugodno, bilo je i lepih i ružnih trenutaka. Mi smo javne ličnosti i mi smo kao takvi uvek zanimali ljude, naši putevi su se u jednom trenutku spojili, pa su se razišli, mislim da nije ništa loše što sam to pomenula. Svakako su se te priče o ljubavi provlačile u medijima pre izlaska knjige – zaključila je Neda, a u videu pogledajte šta je još pevačica otkrila za Grand.

Foto: Z.K.Munja/yutube,
Autor: A. Milinković/I Grk