Nećete verovati! Mitar Mirić odbio ovu pesmu, a danas je ozbiljan hit

MITAR MIRIC ZGS SNIMANJE 05042023 FOTO MUNJA 24 ok 1

Većini pevača se bar jednom tokom karijere dogodilo da odbiju neku pesmu koja je na kraju završila u rukama kolege i postala veliki hit.

Sa tim se susreo i jedan od najboljih vokala Mitar Mirić koji se može pohvaliti i više nego uspešnom karijerom koja traje preko četiri decenije.

MITAR MIRIC ZGS SNIMANJE 05042023 FOTO MUNJA 21 ok

Malo ko bi poverovao da je Mitar odbio pesmu „Da ti gužvam postelju“ koju je otpevao Ipče Ahmedovski.

-Iskreno da priznam ne znam što sam je odbio u tom trenutku, možda u toj nekoj brzini ipak se tada snimalo po deset pesama. Ne sećam se tačno koje godine je to bilo- otkrio je Mitar.

Iako nikada nije bio od onih pevača koji se pojavljuju stalno i svuda, to nije uticalo na njegovu popularnost i uspehe koje i dalje niže.

-Ne pojavljujem se ja mnogo u medijima ali mislim da je ključ u pesmama i energiji, mada uvek ima i faktora sreće- objasnio je pevač.

MITAR MIRIC ZGS SNIMANJE 05042023 FOTO MUNJA 33 ok

Vreme u kome je on napravio prve estradne korake veoma se razlikuje od današnjice o čemu je govorio u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

-Ja kada sam počinjao nije bilo ni televizije (smeh), bukvalno se jednom godišnje pojaviš na televiziji. Bila su to druga vremena. Mada njima je sada mnogo teže verovatno jer je mnogo veća konkurencija. Tako da sve nekako ima svoje, ali je danas i kriza za pesmama- istakao je Mitar Mirić.

0A0A1939 ok 1
Foto: F. Pavlović,
Autor: J. Jović