Login/Registracija

Nakon teškog perioda Jana Todorović prelomila i dala sebi važno obećanje

jana t

Dokaz da se trud i uspeh uvek isplate, ali i nagrade je karijera Jane Todorović koja danas važi za jednu od najtraženijih pevačica na estradnoj sceni.

Ipak i u Janinoj karijeri bilo je izuzetno teških trenutaka, a o momentu koji je na neki način bio prekretnica govorila je za Grand.

-Iskrena da budem sve dok nas nije zadesila ova prokleta korona bila sam umorna i prvih desetak dana kada su nas zatvorili ja sam želela samo da se odmorim. Boga mi kada je to krenulo da bude ozbiljnije i ozbiljnije, maltene godinu ipo dana nismo radili i tada sam rekla samoj sebi „Sada kad kreneš da radiš nemoj da si slučajno zakukala“. I pored nekih drugih stvari koje su mi se desilo, ne žalim se i neću da kukam- rekla je Jana čiji videi atmosfere koju pravi na nastupima često postanu viralni na drušptvenim mrežama.

-Nastupa ima kao da imam trideset godina, a ne pedeset. Ne mogu da stignem na sve strane ali hvala Bogu da je tako. To je pokazatelj da me ljudi vole i traže, iako ima sigurno i onih koji me ne vole- poručila je pevačica.

jana 1 ok 768x431 1

Ključ uspeha njene karijere je i poverenje i pomoć koju joj pružaju najbliži, a posebno suprug koji joj je već godinama bezrezervna podrška.

-Kada dobijem neke nove pesme na slušanje ja to prepustim Ivanu pošto on zaista ume da odabere pravu pesmu. Pitam ga i kada kaže da je nešto top ja odem u studio i otpevam to. Ja sam stvarno neko ko dobro sluša i ide da radi, ali ne biram sama pesme jer imam svoju ekipu. Desilo se naravno da imamo promašaje, ali se to retko kada desi da neka pesma ne prođe kako mi očekujemo- objasnila je Jana koja se na negativne komentare ni malo ne obazire.

-Dok sam bila mlađa pogađali su me tračevi, ali sada ne. Svašta pišu, te da sam debela, pa sam lepa, pa nisam lepa, da nosim skupu torbu, gde imam stan, ali ja najbolje znam kako je meni i ne obraćam pažnju ko će šta reći!

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović