Nebojša Vojvodić pokazao suprugu: Ova lepotica je pevaču rodila blizance (FOTO)

88f53a82166ce41d0959fc6c531abef3a90cf61e

Bivši učesnik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Nebojša Vojvodić već nekoliko godina uživa u skladnom braku sa suprugom Marinom.

Oni su ponosni roditelji blizanaca Drine i Nikše, i svaki trenutak koriste kako bi uživali u porodičnoj sreći.

Nebojšu nemamo toliko prilike da viđamo u javnosti, on vodi miran život daleko od očiju znatiželjnih medija. Karijeru gradi isključivo na pesmama, pa tako nikada nije bio deo nekog skandala na estradi.

Njegova supruga Marina se takođe ne pojavljuje u javnosti, pa su mnogi tek nedavno primetili kakva lepotica je osvojila srce mladog pevača.

Njih dvoje trenutno borave na putovanju u Italiji, a pevač je na svojim društvenim mrežama podelio nekoliko fotografija sa suprugom. Malo smo istraživali i njegov Instagram nalog pa smo videli da Nebojša i njegova supruga često dele zajedničke slike i upućuju javno jedno drugom emotivne poruke.

Inače, ovo nije prvi put da Nebojša javno pokazuje koliko voli svoju suprugu, a nedavno je priznao koliko mu je dolazak blizanaca promenio život.

– Sve ružno što može da vas snađe, ne može vas slomiti ako imate porodicu kao stub– rekao je pevač i priznao da su mu poslednje tri i po godine bliznaci glavna preokupacija. 

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković