Login/Registracija

Nataša Aksentijević „UPLAŠILA SAM SE kada sam videla kolikom broju ljudi sam inspiracija“ (VIDEO)

Popularna voditeljka Nataša Aksentijević, nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u kupaćem kojom je najavila da započinje borbu sa viškom kilograma.

– Napravićemo jedan sjajan projekat gledaoci će imati priliku da vide mene kako se mučim, a i kako imam neke benefite od toga i te moje lude ideje da želim da prepolovim svoju kilažu– ispričala je voditeljka za Grand Online.

Ne krije da istinski uživa raznovrsnoj hrani od testa i slatkiša preko domaće kuhinje do sušija, kao i da će se teško oprostiti od svih ovih đakonija.

f4e1b720df5a1d053ce137e11bc9926ae2305773

– Sve će mi nedostajati! Ja dosta volim testa, slatkiše, izuzetno preferiram meso i domaća jela ali i mediteransku kuhinju. Mene kad pitaju šta ne volim da jedem ja kažem slatki kupus- bila je iskrena Nataša.

Nakon najave da započinje put transformacije, dobila je ogromnu podršku muškaraca i žena koji je prate na društvenim mrežama, a ona je otkrila kako gledaoci pored njenog humorističnog pogleda na svet saznati i ozbiljene informacije o zdravlju i suočavanjem sa viškom kilograma.

– Kada dobijete podršku ako niste srećni onda niste normalni. Čim vas neko podrži morate da osećate neku vrstu zadovoljstva. U tom trenutku sam se možda uplašila kad sam videla kolikim ljudima sam inspiracija i onda shvatite da je odgovornost na vama– objasnila je voditeljka čiji ćemo dokumentarni rijaliti imati prilike da gledamo za nepunih deset dana.

Ceo intervju pogledajte u videu.

PROČITAJTE I 

Voditeljka otkriva: „Mislili su da sam TRUDNA, a ja u stvari samo ULAŽEM U SVOJ STOMAK!“

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: S. Čumić