Login/Registracija

Jami ponosna na svoju naslednicu: „Mogu da se pohvalim da sam najbolji student“

jami 2

Pevačica Jasna Milenković Jami oduvek je privlačila pažnju javnosti i medija svojim provokativnim izgledom.

Tokom njene duge karijere nikada nije svoju porodicu eksponirala u javnosti, ali u poslednjih nekoliko godina njena ćerka sve više privlači pažnju medija.

Mlada Lea se sa mamom sve češće pokavljuje u javnosti, a komentari ljudi su da je preslikana majka. Njih dve neverovatno liče, a mnogi kažu da izgledaju više kao rođene sestre neko kao majka i ćerka.

Osim toga, mnogi komentarišu da je Lea preterala sa estetskim operacijama, a kako je njena majka priznala uradila je samo nekoliko manjih korekcija na licu.

Jami i Lea

Jami je Leu dobila sa beogradskim frizerom Predragom Peđom Rankovićem, ali se on nikada nije pojavljivao u javnosti sa pevačicom.

Pevačica je najviše ponosna na činjenicu da se njena mezimica posvetila obrazovanju, pa je u jednoj izjavi rekla da Lea govori nekoliko jezika i je jako dobar student.

-Na prvom mestu bih istakla to što govorim pet jezika: arapski, španski, engleski, turski. Četiri jezika pored srpskog. Do sada mogu da se pohvalim da imam sve desetke na fakultetu. Mogu da se pohvalim da sam najbolji student Fakulteta za međunarodnu politiku i bezbednost. Stvarno je težak fakultet, ali ja to volim. Volela bih da se jednog dana bavim diplomatijom – rekla je Jami jednom prilikom.

Foto: Instagram,
Autor: A.Milinković