Login/Registracija

NAPUSTILA GRAND TV I ZEMLJU: Evo gde je i šta radi voditeljka koja se u suzama oprostila od kolega (VIDEO)

Voditeljka Jovana Pešić godinama unazad bila je zadužena za dobro raspoloženje i sjajnu atmosferu u emisiji „Grand magazin“, pa je mnoge iznenadila, ali i rastužila vest da se povlači sa malih ekrana.

Pre nekoliko dana voditeljka se sa suzama u očima oprostila od studija u kome je provela sate i sate rada i svojih voljenih kolega, a sad je sa porodicom napustila zemlju i otisnula se u toplije krajeve.

Hladne zimske dane u Beogradu zamenila je za one toplije na Maldivima, a na društvenim mrežama pokazala je koliko joj društvo dece i supruga prija i kako zajedno uživaju u prelepim plažama.

Iza Jovane je duga i uspešna televizijska karijera, a gledaoce je osvojila pozitivnom energijom, kao i osmehom koji je definitivno njen zaštitni znak, međutim odlučila je da se povuče sa malih ekrana i posveti se porodici koja joj je u ovom trenutku prioritet.

Podsetimo, pred kraj 2022. godine voditeljka se u emisiji uživo oprostila od gledalaca, nakon čega su joj kolege priredile iznenađenje koje ju je dovelo do suza.

NE PROPUSTITE

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk