Login/Registracija

Sindi Models pokreće novi biznis: „To je moja druga ljubav“ (VIDEO)

Sindi 2

Nekadašnja članica grupe „Models“ Ivana Stamenković Sindi važi za jednu od najstilizovanijih žena na našoj estradi.

Ona se trudi da se uvek obuče u skladu sa prilikom, a često provokativnim izdanjima privlači pažnju i komentare jačeg pola. Pevačica ističe da troši puno novca na gardarobu, ali neke stvari kombinuje više puta.

-Ja gledam da kupujem stvari koje mogu da se kombinuju sa drugima. Onako, gledam da to bude neka crna, bela ili bež boja, tako te boje koje kasnije mogu da se kombinuju i uz koje ide sve. Treba da se zna šta imamo u ormarima, većina žena ume da kaže da nema šta da obuče, ali to je zbog toga jer kupe šarene stvari. Tajna je u tome da se odlučite koje vam bolje najbolje stoje i onda u tim nijansama kupujete ostale stvari – kaže ona.

Mnoge njene koleginice sa javne scene su se otisnule u dizajnerske vode, neke su čak napravile i svoje kozmetičke linije. Ivana je i ranije isticala da je moda njena velika ljubav, pa nas je zanimalo da li ona ima neke kreatorkse afinitete u budućnosti.

sindi

-Ja sam ranije to radila, dizajnirala sam sama haljine i neke trenerke. Moda je inače moja druga ljubav i ja sve radim malo. Uglavnom su to neke male serije, ljudi to mnogu da vide i na mom Instagramu šta radim i kako radim. Nikada se profesionalno tome nisam posvetila, ali možda bude nekad u budućnosti – zaključila je Sindi.

Foto: youtube/grand magazin/Instagram,
Autor: A. Milinković/Ž.Krstić