Najškolovaniji pevač na estradi je hirurg: Niko ne može da se pohvali ovako jakom diplomom, operisao je i svetske zvezde, ovo su detalji

najškolovaniji pevač

Najškolovaniji pevač na estradi Irdin Dinči diplomirani je magistar urgentne medicine specijalizovan za rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju, međutim svoj poziv ne voli da po svaku cenu ističe u prvi plan.

Najškolovaniji pevač na estradi je hirurg

Živi i radi u Švajcarskoj, a nedavno je izdao pesmu „Prašnjavi ormari“. Uveliko radi i na drugim projektima vezanim za muziku, a ono što je kod njega veoma interesantno je da se na njegovom operacionom stolu, pored mnogih svetskih zvezda, nedavno našao i svetski glumac Žan Klod Van Dam. Irdin je obećao da će ga dovesti u Srbiju, a o druženju sa planetarno popularnim glumcem tvrdi:

Iridn Dinci 1
Foto/Produkcija Kruna

Saradnja sa Žanom je izgledala drugarski, pošto smo bliski i privatno i poslovno, a za više informacija o kakvom je zahvatu bilo reči, to će on uskoro da ispriča zajedno sa mnom u nekim od emisija u kojima budem gostovao. Planiram da ga dovedem u Srbiju. Uglavnom ništa strašno, godine čine svoje– kaže pevač.

Dinči je otkrio kako muziku ne zapostavlja ni kada radi kao hirurg.

Za vreme operacija, kada su neke rutinske operacije, zapevam često meni dragu pesmu „Čudna jada od Mostara grada“, ili “Uzmi me majko u krilo svoje“ od Šemse Suljaković. Pri operacijama, kao, na primer, kada radimo vaginalnu rinoplastiku, tada ne pevam, tada sam 100% skoncentrisan na ono što radim- rekao je za Kurir.

irdin dinci god
Najškolovaniji pevač na estradi

Iridn je u jednom intervjuu za Grand otkrio i zbog čega ne voli da se hvali bakšišom koji dobija.

Trudim se da to ne radim, mada ima i mojih slika i snimaka koje postavljaju na kojima se vidi kako mi daju velike količina para, lepe po čelu… Ne branim da objavljuju, svako ima pravo. Ja lično, da postavljam te snimke, ne volim i ne želim samo iz tog razloga zato što me je strah Boga jer ima toliko gladnih ljudi i ne znam šta će da pomisle o meni- istakao je nedavno za Grand, a ukoliko još uvek niste poslušali njegovu novu pesmu učinite to klikom na video ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: S. Č.