„To je bila njena rana“ Zoran Pejić Peja otkrio najveću tajnu Vide Pavlović: „Ta tuga se čuje u njenom glasu“

Vida Pavlović
Foto: Z.K.Munja

Legendarna pevačica narodne muzike i kraljica romskih veselja, Vida Pavlović tokom života ostvarila je sve snove kada je karijera u pitanju, ali malo ko zna da se iza njenog osmeha krila velika bol i tuga.

Uprkos želji da se ostvari u ulozi majke, Vida nikada nije imala decu, o čemu je u ekskluzivnom intervjuu za Grand govorio voditelj Zoran Pejić Peja, pevačicin veliki prijatelj.

-Patila je mnogo, to je bila njena najveća rana. Vida je bila jako vezana za porodicu, za svoj dom, znala je često da celu familiju okupi. Uvek je htela da bude puna kuća, samo da nikada ne bude prazna – rekao je Peja za Grand i dodao:

-Vida je volela ljude, mnogo je patila što nije imala decu, čak i kroz njene pesme je tu bol pevala, ta tuga se čuje u njenom glasu.

Vida Pavlović
Foto: Z.K.Munja

Vida Pavlović se dva puta udavala, a prvi put na ludi kamen stala je sa samo petnaest godina.

Nakon razlaza sa tadašnjim suprugom Aleksandrom pavlovićem sa kojim je živela u Sarajevu, Vida se vratila u Srbiju.

Nekoliko godina nakon povratka, još jednom je izgovorila sudbonosno „da“, muzičaru Stevi Jovanoviću, koji je godinama pratio na nastupima, svirajući violinu.

Vida Pavlović
Foto: Z.K.Munja

Podsetimo, Zoran Pejić Peja je u nedavnom intervjuu za Grand ogolio dušu o druženju sa Vidom Pavlović i Šabanom Šaulićem i dotakao se jedne noći koja će mu zauvek ostati urezana u srcu.

Kada je Vida imala pauzu od tih šest, sedam godina, otvorila je kafanu u kući gde je živela i Šaban i ja smo se dogovorili jedno veče da odemo da je obiđemo. Moram da priznam da smo nas dvojica te noći popili toliko vina, da je njen tadašnji muž išao tri, četiri ili čak pet puta do pumpe da dokupi još vina. Ona i Šaban su tada pevali cele noći – ispričao je Peja za Grand, a potom dodao:

To veče sa njima će meni ostati u sećanju do kraja života, jer smo ostali do sutra do dvanaest sati ili do dva sata. Ali to nije bilo ništa, Šaban i ja smo znali da ostanemo i po dva, tri dana, ali sam ja tada imao emisiju, pa sam morao da budem spreman i trezan za snimanje i nismo mogli da se previše zadržavamo, kako mi to znamo (smeh). Možete da zamislite kada sa takvim ljudima provedete jednu noć, koliko je to emocija, koliko suza kane na pod. Tada čujete pesme koje vas podsećaju na detinjstvo, na neku ljubav i na neki život.

ZORAN PEJIC PEJA PZD SNIMANJE 06112023 FOTO FILIP 1 ok

BONUS VIDEO – Zoran Pejić Peja o razvodu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković