Ovo su NAJGLEDANIJI Grand dueli: Jedan je posebno iznenađenje za sve (VIDEO)

DRAGANA KATIC I VESNA MILANOVIC ASMM EMITOVANJE 20092022 FOTO MUNJA 23 ok
Najgledaniji Grand dueli

Ovog utorka publika je imala priliku da pogleda još jednu emisiju “ A sad malo mi“ u kojoj su autorke i voditeljke Dragana Katić i Vesna Milanović prikazale najgledanije duele iz emisije „Grand Šou“.

-Nekada ste jako voleli tu rubriku, a nas dve smo je sada oživele, odabrale neke pevače koje vi jako volite. To su najlepši muzički obračuni koje smo imali priliku da gledamo tokom decenija koliko je postojala emisija „Grand Šou“ – kazale su Vesna i Dragana na samom početku.

Najgledaniji Grand dueli

najgledaniji dueli 1
Najgledaniji Grand dueli

Jedno od najzapaženijih nadmetanja u ovoj emisiji bilo je ono izneđu Hanke Paldum i Vesne Zmijanac koje su tada oduševile publiku i otpevale svoje najveće hitove.

Ništa manje simpatija publike nije privukao duel izneđu Lepe Brene i Harisa Džinovića koji su uz svoje numere napravili žurku za pamćenje.

najgledaniji dueli 2
Najgledaniji Grand dueli

U jednom od nadmetanja odmerile su snage kume Mira Škorić i Ana Bekuta koje su osim njihovih pesama otpevale i duet „Nije kuma dugme“ bez kog danas jedno svadbeno veselje ne može da prođe.

najgledaniji dueli 3
Najgledaniji Grand dueli

Suzana Jovanović i Nataša Đorđević takođe su jednom prilikom odmerile snage u rubrici emisije „Grand šou dulei“, a ovaj video broji milione pregleda na muzičkim platformama.

najgledaniji dueli 4
Najgledaniji Grand dueli

Dve sjajne dame Snežana Savić i Goca Lazarević pre više od deset godina nadmetale su se u duelu koji je takođe tada oduševio Grandovu publiku.

najgledaniji dueli 5
Najgledaniji Grand dueli

Jedan od najveselijih i najrazigranijih duela bio je onaj izmeđi Džeja Ramadanovskog i Dare Bubamare koji su svojim pesmama podigli sve na noge, a na kraju su otpevali u čuveni duet „Seksi ritam“.

najgledaniji dueli 6
Najgledaniji Grand dueli

Poslednji u nizu, ali nikako najmanje važan bio je duel izneđu Jelene Broćić i Maje Marijane koji i danas beleži veliki broj pregleda na Jutjubu i ostalim platformama.

najgledaniji dueli 7
Najgledaniji Grand dueli

Najgledanije duete koje su Dragana i Vesna odabrale za emisiju „A sad malo mi“, pogledajte u videu ispod teksta.

Foto: Grand,
Autor: A. Milinković