Login/Registracija

Zbog pitanja novinarke Vesna i Dragana „odlepile“: „SPREMNE SMO NA SVE“ (VIDEO)

Uoči nove sezone emisije „A sad malo mi“ u Grandovom studiju pljuštali su zagrljaji, osmesi i poljupci, a sve zbog dobre energije koju su Vesna Milanović i Dragana Katić unele nakon dvomesečne televizijske pauze. 

Ekipa redakcije Grand Online bila je na snimanju prve epizode i saznala šta se to novo spriprema, a za početak smo upitali devojke da li su spremne za obaranje rejtinga i u ovoj sezoni, zbog čega su potpuno „odlepile“. 


– Kad čujem devojke – jesam – rekla je s omehom Dragana, dok se njena koleginica Vesna odmah nadovezala: 

– Ja sam se oduševila, hvala do neba na tome devojke, imaš čokoladu, šampanjac i tortu!

– I izjavu do kraja sezone, sve što treba. Ako hoćeš da te prevezemo negde, odvezemo, ako ti se jede slano, slatko, da ti ispeglamo veš, spremimo ručak, sve- dopunile se oduševeljno gotovo uglas.


Kako su prošle sezone pomerile granice u voditeljstvu i zabavi za sve generacije i nacije, ništa drugačije neće biti ni u ovoj. Ipak, jednu stvar bi mogle da promene. 

– Jesmo spremne. Ako slušaju naši vlasnici, mi smo spremne, raspoložene, zadovoljne smo platom, sve je u redu. Ako ne slušaju, divno nam je bilo na odmoru, ali mogle bi još malo da uživamo. I da imamo povećanje plate, ako ne slušaju. Ako slušaju divno nam je, nikad bolje – našalila su se, a zatim uozbiljile priču i otkrile šta se zapravo spremaju od ove jeseni.

– Termin ostaje isti, utorkom od 21 čas na Grand televiziji. Svaka emisija je posebna, drugačija, svoja. Uglavnom su to muzički profili naših najvećih muzičkih zvezda, naravno, menjaćemo svaki put orkestar – otkrile su voditeljke, a kako je proteklo prvo snimanje pogledajte u videu ispod.  

Inače, večeras od 21 čas na Grand televiziji emituje se prva emisija ovogodišnje sezone koju će otvoriti Emir Habibović. 
Foto: L. Cvetković,
Autor: I. Ankić