Login/Registracija

Ovo mogu samo retki: Najemotivnije izvođenje Emira Habibovića ostavilo goste u šoku na jednom veselju: „Au, ti si genije“ (VIDEO)

628ec11beb688767c27816f678e56386508fef38

Emir Habibović jedan je od retkih pevača koji se može pohvaliti titulom naslednika legendarnog Šabana Šaulića, koji je izgradio svoje ime na našoj muzičkoj sceni neverovatnim glasom i osećajem za atmosferu zbog čega je tražen na veseljima širom sveta.

Bilo da peva vesele pesme ili balade, publika neverovatno reaguje na ovog pevača koga zbog načina na koji izvodi velike hitove kite dobrim bakšišom, što je samo još jedna potvrda da odlično radi svoj posao.

Njegovi nastupi bukirani su mesecima unapred, a sada je na društvenim mrežama isplivao snimak sa jednog slavlja na kome je doslovno pokidao pesmu „Kapi krvi“ dok su gosti ga gosti nemo gledali od oduševljenja zbog emocije koju je preneo svojim moćnim vokalom.

„Kakva emocija“, „Au, ti si genije“, „Ovo mogu samo retki“, „Svaka čast kralju“, smao su neki od komentara koji se nižu ispod ove objave, koju je ponosno na svom profilu podelila i njegova lepša polovina Tamara Selimović.

emir habibovic i tamara selimovic

Podsećamo, Emir i njegova izbaranica Tamara nedavno su podelili srećne vesti da će se uskoro postati roditelji svog drugog deteta.

Presrećan sam, Tamara je dobro hvala Bogu. Spremio sam nove pesme, ali i duet koji izalazi u maju, sve ide kako treba – rekao je pevač za Grand, a kako su proslavili rođenje ćerke Ariane pogledajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić