Login/Registracija

Isplivao snimak zlata vredan: Ovako je Šaban Šaulić uživao slušajući svog naslednika (VIDEO)

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić govorio je još za života da se pojavio njegov pevački naslednik, a to je rekao za pevača Emira Habibovića.

I publika je saglasna sa rečima legende naše muzike, pa se tako Emir trudi da svakom pesmom koju snimi i otpeva opravda ovu laksavu titulu.

Poznato je da su se Emir i Šaban dosta družili, a sada se na društvenim mrežama pojavio jedan snimak na kome se vidi kako pevač sluša i uživa u pevanju svog naslednika.

Naime, njih dvojica su tada sedeli u jednom restoranu, Emir je pevao, dok je Šaban uživao u ovom izvođenju mlađeg kolege.

Ispod videa su se samo nizali komentari, a publika je saglasna da je Šaban bio u pravu kada je samo Habibovića javno proglasio sa svog naslednika.

„Bravo Emire“, „Dva kralja“, „Naježio sam se“ , samo su neki od komentara ispod videa.

Podsetimo, Emir i njegova supruga Tamara su pre nekoliko dana podelili predivne vesti. Oni čekaju drugo dete, a pevač se oglasio za Grand i priznao kako se oseća nakon ovog saznanja.

– Presrećan sam, Tamara je dobro hvala Bogu. Spremio sam nove pesme, ali i duet koji izalzo u maju, sve ide kako treba – rekao je Emir za Grand.

U videu pogledajte kako je izgledalo slavlje kod Emira i Tamare:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković