Login/Registracija

Na jednom mestu okupiće se “KRALJICE NARODNIH VESELJA”: Očekuje vas dobar provod

Najavljeni koncert koji će se održati 22.novembra u MTS Dvorani “Perica Vasić i Gipsy Rhapsody band – Crno beli svet” uveliko je u pripremi.

Pored mnogih poznatih izvođača i istrumentalista nastupiće i jedan broj pevačica, koje u narodu nazivaju “Kraljice narodnih veselja”

Jedna od njih je naširoko svima poznata Jana, pevačica koja je tražena kako na našim prostorima tako i preko, gde kažu da pravi najbolje žurke gde god da se pojavi. Od mlađeg naraštaja na najavljenom koncertu nastupiće Nadica Ademov, pevačica koja u klubovima i na privatnim veseljima ima veliki broj kako mlađe, tako i starije publike.

Biljana Jevtić je takođe neko ko će otpevati neke od svojih hitova te večeri i pružiti užitak publici u svojoj prefinjenoj interpretaciji. Tu će biti i čuvene sestre Barbike koje svojom zajedničkom izvedbom sve prisutne uvek zasene i ostave bez teksta.

Takođe od mlađih pevačica koje ljudi vole da vide na svojim privatnim veseljima, a nastupiće na koncertu su i sestre Mira i Ana Jovanović i Nataša Stajić.

Kako saznajemo od organizatora “Zvuci Srbije”,  neke od ovih pevačica pratiće i harmonikaši Aca Čergar, Borko Radivojević, Bane Vasić kao i mnogi drugi istrumentalisti uz orkestar “Perice Vasić i Gipsy Rhapsody band”.

Na koncertu će pored najavljenih nastupiti i Bajaga, Slavko Banjac, Jelena Broćić, Aca Ilić, Radiša Urošević, Beki Bekić, Raša Pavlović, Nemanja Kujundžić i još puno istrumentalista i pevača.

Foto: Instagram/ Printscreen YT/Z. K.Munja,
Autor: Grand