Login/Registracija

SRCE DA TI STANE Aleksandra Mladenović digla prašinu zbog provokativnog stajlinga: „Sutra bih te oženio“(FOTO)

Iako je sezona kupaćih kostima i izazovnih fotografija na društvenim mrežama prošla, za pevačicu Aleksandru Mladenović to ništa ne znači. Ne treba njoj plaža i more da bi fotografijom digla prašinu!

Naime, Aleksandra je novom objavom zapalila mreže, pozirajući u izazovnom crnom bodiju koji je prekriven svetlucavom mrežicom. Čizme do kolena, kao neizostavni deo i što bi mnogi rekli „srce da ti stane“!

Nova objava izazvala je lavinu komentara, kako fanova, tako i kolega koji su pohvalili Aleksandrin izgled.

„Wooow“, „Goriš ženo“, „Kakva riba!“, „Top, kraljica“, „Najzgodnija pevačica definitivno“, „Svaki komentar je suvišan“, „Sutra bih te oženio“, samo su neke od reakcija.

Podsetimo, Aleksandra Mladenović pre nekoliko dana kumovala je na venčanju Vanje Mijatović i to na iznenađenje mnogih bila je kuma pevačicinom dugogodišnjem vereniku Aleksandru. Nakon svečanog čina u crkvi u Dubaiju ekipa se nekoliko dana provodila i proslavila baš kako dolikuje.

-Poseban dan, kako za moje kumove tako i za mene. Ukazana mi je velika čast da budem svedok pred Bogom njihovoj ljubavi. Zauvek budite srećni. Voli vas vaša kuma – poručila je ponosna kuma.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović