„Poznajem je od kada je došla u Beograd, sve sam znala, a ćutala sam“ Mira Mirković nikad iskrenije o Priji (VIDEO)

Pevačica i nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Mira Mirković pojavila se sinoć na rođendanu Žike Jakšića nakon duže medijke ilegale i progovorila o prijateljstvu sa Aleksandrom Prijović.

Mira je u razgovoru za Grand otkrila da ne voli da se pojavljuje u medijima kada za to nema povoda, a onda se dotakla uspeha njene koleginice Aleksandre Prijović.

Mira Mirković o upehu Aleksandre Prijović

Mira Mirković o upehu Aleksandre Prijović

-Bitno je da se viđamo na ovako lepim događajima i ovako lepim prilikama. Što se tiče posla, ja sam na terenu itekako aktivna, ali nisam medijski. Ne volim da se pojavljujem kada nemam nešto novo, sada su u planu novi kaveri, možda i nova pesma, pa kada sve to izađe, onda ćemo se družiti – počela je ona za Grand.

Mira Mirković o Priji

Iako je nema u novinama i na portalima, Mira je aktivna na terenu, ali i na estradi, pa se tako nedavno pojavila i na koncertu Aleksandre Prijović sa kojom se zajedno takmičila u „Zvezdama Granda“. Mira ističe da je ponosna na uspeh koji su postigle sve njene koleginice iz takmičenja i dodaje da su svojim radom zaslužile sve.

-Pratim dešavanja naravno, bila sam podrška Aleksandri Prijović, ispratila sam sve koncerte na koje sam mogla da odem. Baš mi je drago i puno mi je srce zbog njenog uspeha, pogotovo što je znam od kada je prvi put došla u Beograd i kada je krenula put estrade. Drago mi je i zbog uspeha ostalih koleginica, skidam kapu svima, to je veliki trud, to su velika zalaganja, sama organizacija svega toga je jako naporna. Sve su uspele i želim im još veći uspeh – dodala je ona.

Mira Mirković o Pirji: „Znam je od kad je prvi put došla u Beograd“

Mira Mirković o upehu Aleksandre Prijović

Kako Aleksandru poznaje od samog početka karijere, zanimalo nas je da li je nju uspeh promenio, a Mira iz prve ruke otkriva kakva je Prija danas.

-Ne razlikuje se Aleksandra danas, možda malo kada je u pitanju stidljivost, uostalom kao i svi mi. Kada smo bili mlađi, bili smo više stidljivi, jedino je ta razlika. Ovako je ostala ista kao što je bila i kada nije imala veliki upesh. To je takođe veliki uspeh da neko ostane prizeman, normalan i dostupan ljudima, to je bitno u ovom poslu– istakla je Mira.

Mira Mirković Aleksandra Prijović je ostala ista

Mira Mirković o upehu Aleksandre Prijović

Mira Mirković Znala sam sve Prijine planove, ali sam ćutala

Mira je priznala da je sa Prijom u čestom kontaktu i dodala da je među prvima znala za sve Prijine planove.

-Čule smo se davno, ja sam među prvima znala za koncert i za celu turneju, ali sam ćutala – zaključila je ona, a video pogledajte na početku teskta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović/Grand,
Autor: A. Milinković/A. Dačić