Login/Registracija

Mina Kostić OPLELA PO BIVŠIMA: „Bili su JADNI, A SAD IM KAŽEM HVALA“

O ljubavnom životu Mine Kostić, svojevremeno se dosta pisalo, a sada nakon nekoliko godina kada se slegla prašina, ona otvoreno govori o toj temi.

Razvodi i rastanci često mogu da ostave posledice na naše živote, međutim Mina je nakon vremena ljutnje i povređenosti shvatila da su sve to bile lekcije.

– Oni nisu krivi , mi smo to same birale. Očigledno sam ja bila mnogo jača od njih i oni nisu mogli da izdrže. Oni te vole, a ujedno te i mrze. Toliko su jadni bili u nekim trenucima da sam se prvo ljutila i bunila, a sada bih rekla hvala ti što sam naučila– rekla je pevačica koja još uvek nije izgubila veru u ljubav.

Iako se oseća ispunjeno i zadovoljno i bez partnera, otkrila je i koje osobine treba da poseduje muškarac kako bi osvojio njeno srce.

– Mora da bude vernik, da bude dobar i da ne laže, a sve ostalo ćemo tako. Fizički izgled, šta mu vredi da ima mišiće ako nema pameti. Moje sestre sve imaju muževe, pa žive katastrofa. Svi lažno žive. Ako ne možete zajedno bolje se raziđite– objasnila je pevačica nedavbno u emisiji „Popodne sa Leom Kiš“.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić