Login/Registracija

Miloš Bojanić zbog jedne pesme RONIO SUZE SA GOSTIMA: „Klečimo, pevamo i plačemo“

Nova numera Miloša Bojanića pod nazivom „Porodica“ za veoma kratko vreme osvojila je simpatije publike i ubrzo postala neizostavni deo repertoara na svadbama, krštenjima i rođendanima. Pevač ne krije sreću zbog uspeha koji je postigao, ali i nestrpljenje za reakcijama ljudi koje će uskoro imati prilike da vidi i uživo.

-Ja ih inače vidim na raznim veseljima, kada se zagrle svi, prijatelji i cela porodica i kada im krenu suze, tako da ne znam kako ću im ovo pevati (smeh). Jedva se i ovako suzdržavam- priznao je Miloš.

Još jedna u nizu numera u jegovom bogatom muzčkom opusu koja izazova lavinu emocija je „Ćeri moja mila“ koju je snimio zahvaljujući kumu Siniši Tufegdžiću.

-Moja pesma „Ćeri moja mila“ namenjena je za ćerku koja se udaje, koju je inače napisao Siniša Tufegdžić. Pevao sam je, ne znam ni sam koliko puta. I da vam ispričam jednu situaciju… Izvode mladu dok ja pevam, plače mladina majka, plače svekrva jer prosto takva je atmosfera kada vidite suze jedni drugih, ali plačem i ja. Ipak, ono što je najčudnije u tome je što nijedna mlada do sada nije pustila suzu, ne znam kako se to dešava- zbunjeno je priznao Bojanić koj za sebe tvrdi da je veliki emotivac.

-Ljudima dok me ne upoznaju budem malo odbojan, a kada upoznaju moju dušu ne bude im dobro, shvate da sam ja veliki emotivac. Ja čim vidim da neko plače, ni ne znam razlog, počnem i ja da plačem- otkrio je pevač.

Posebno emotivan trenutak, osim ženidbe svojih naslednika, za Miloša Bojanića bila je udaja ćerke njegove koleginice Zorice Brunclik.

-Zorica je želela da joj otpevam „Miljo, Miljana“ i da njenu ćerku izvedu iz sobe sa mojom pesmom „Ćeri moja mila“. Ona i ja klečimo, pevamo, plačemo, kad njena ćerka izlazi i ništa, nema suza. To nije jasno- priznao je Bojanić, dok je Dragana Katić objasnila svoje viđenje.

-Ali ljubav je pokretač, nama je teško jer ispraćamo decu u novi život (smeh)- istakla je voditeljka.

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović