Login/Registracija

Sa knedlom u grlu progovorila o velikom porodičnom gubitku: „Jako mi je teško, pevam i plačem“

Mira Aleksić od samog početka na estradi trudi da se javnosti ne govori previše o privatnom životu, a sad je u emisiji „A sad malo mi“ otkrila do sad nepoznate detalje.

Ona je u emisiji predstavila svoj omiljeni muzički repertoar i tako priznala da pesma „Svatovi“ Zorice Brunclik spada u njene omiljene, ali i najtužnije i da je danas sa knedlom u grlu peva, a sve zbog gubitka koju je zadesila njenu porodicu.

-Tužna je pesma, jer sam je kao dete slušala tačnije više gledala spot, Zoricu u onoj beloj bundi… Mislim da sam imala deset godina i da je tada nisam baš razumela. Danas me ta pesma uvek asocira na tetku koja se se nikad nije udavala, a umrla je, a pesma govori o dvoje mladih koji nisu uspeli da se venčaju. I kad god čujem tu pesmu ili je pevam, jako, jako mi je teško,teško, jer me seti na nju – ispričala je pevačica i otkrila da ovaj hit često naručije. Tako je svojevremeno uz ovu pesmu pevala i plakala u kafani, a tu noć, kako kaže, nikad neće zaboraviti kako zbog alkohola, tako i zbog suza.

-Ko bi rekao kada tako kažeš! Mira Aleksić je bila u kafani, razbila se, pevala, plakala, to niko ne bi poverevao, rekli bi ljudi da je nemoguće – konstatovala je Dragana Katić, a pevačica pokušala da se opravda.

-Da se malo operem, to se jako retko dešava – istakla je Mira, ali je voditeljka zaustavila i poručila:

-Nemoj da se pereš, to je život. To se svakome desi. Ne daj Bože da se nekom ne desi da se tako isplače i opusti!

Poslušajte sa koiiko emocija Mira danas peva „Svatove“.

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić