Login/Registracija

„MOLIO SAM DA ME PUSTE“ Nakon potpisivanja ugovora ZVEZDA GRANDA jedva izvukao ŽIVU GLAVU: „Sve su mi naplatili“

Služenje vojnog roka nekada je bila obavezna stvar za muškarce, osim u slučaju Cobeta Batjarevića. Iako je odlazak u vojsku ispoštovao, pevač je tamo proveo samo četiri dana, a razlog za to je neverovatan.

-Meni je bio problem da dugo budem u jednom prostoru, a najveći i glavni problem su bile svirke i nastupi. Molio sam ih da me puste i bili su fer, pustili su me na dve godine da odradim turneje i nastupe. Posle su ukinuli vojsku i eto, ostalo je na tome da sam bio samo četiri dana. Pa široko! Ja sam nemirko, ne drži mene mesto- ispričao je Cobe kroz smeh.

S obzirom da je u tom perodu bio u jeku popularnosti zbog takmičenja „Zvezde Granda“ može se reći da je bio pomalo i povlašćen, ali sve su mu naplatili budući da im je pevao po ceo dan.

-Non stop su me molili da im pevam, ali bukvalno. I naravno svi su me prepoznali kada sam došao u kasarnu. Ali to mi je lepa uspomena jer sam upoznao mnogo drugara tamo, mada sebe nikako nisam video tamo, nisam ja taj tip! Samo sam u tom periodu želeo da idem na svirke, uopšte me nije držalo mesto. Sećam se, već sam potpisao ugovor sa Grandom i jedva sam se izvukao zbog zakazanih nastupa Da nisam bio muzičar ko zna, možda bi okolnosti bile drugačije- ispričao je za Grand, a potom otkrio šta bi u vojsci radio da nije pevao.

-Ne znam, ali sigurno ne bih kuvao (smeh) Znam samo jaja da ispržim i da spremim supu. Nema ništa bez moje Ane, bez nje bih crk’o gladan- našalio se pevač.

Foto: Z. K. Munja/ Privatna arhiva,
Autor: J. Jović