Login/Registracija

„Gorak je ovo hleb“, Miloš Bojanić progovorio o raskošnom životu pevača: „Ni od koga ne otimamo“

Milos Bojanic
Miloš Bojanić progovorio o raskošnom životu

Miloš Bojanić progovorio o raskošnom životu pevača za koje se u javnosti oduvek spekuliše da zarađuju lako. Bojanić je razbio ove predrasude i otkrio šta se krije iza punih ruku bakšiša koje dobijaju na veseljima,

MILOS BOJANIC PZD SNIMANJE 25092023 FOTO MUNJA 7
Miloš Bojanić progovorio o raskošnom životu

– Ne znam šta bih drugo mogao da radim, a da imam približno ovakav standard. Činjenica je da u našoj zemlji najbolje zarađuju upravo pevači narodne muzike i fudbaleri. Svestan sam da živim mnogo bolje od, recimo, doktora nauka ili inženjera, ali nisam ja o tome odlučivao– iskren je Bojanić koji priznaje da uprkos raskožnom životu, to nije laka zarada kao što deluje.

milos bojanic bosanac 1

Miloš Bojanić progovorio o raskošnom životu

-Mnogo mi je krivo što svi pričaju o našim honorarima, a niko se ne zapita kako i koliko mi radimo. Gorak je ovo hleb. Veliki je napor stalno jurenje sa tezge na tezgu, rad i u najgorim uslovima. A istina je i da mi ništa ni od koga ne otimamo, ljudi dobrovoljno odlučuju hoće li da kupe moju kasetu ili da dođu na neki koncert– rekao je svojevremeno za domaće medije.

BONUS VIDEO- Miloš Bojanić o detinjstvu:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Č.