Login/Registracija

Miloš Biković priželjkuje Zoricu Brunclik u „Južnom vetru“, spremio joj ulogu sitnog dilera, a evo šta pevačica kaže na to

Brojni pevači i pevačice sa naše javne scene oprobali su se i u glumačkim vodama, te ne čudi želja Miloša Bikovića da u „Južnom vetru“, zaigra Zorica Brunclik.

Već duže vreme se spekuliše da će čuvena „čuvarka plaže“ Pamela Anderson dobiti ulogu u trećoj sezoni „Južnog vetra“, ali popularni Maraš ima drugačiji predlog i on priželjkuje Brunclikovu kao partnerku u seriji.

Uz dužno poštovanje prema Pameli Anderson, ali ne vidim šta bi ona mogla da igra u „Južnom vetru“. Ja sam se od prvog dela serije zalagao da angažuju pevačicu Zoricu Brunclik. Čak sam joj smislio ulogu, hteo sam da igra sitnog dilera – ispričao je Biković, ali nije otkrio zašto pevačica još nije dobila tu ulogu.

Zorica Brunclik je preko medija saznala za ovu „ponudu“.

Nisam razumela Bikovićevu izjavu, tako da nemam komentar – kratko je rekla pevačica.

Podsetimo, Zorica Brunclik se još pre 40 godina oprobala kao glumica. Ona je u „Žikinoj dinastiji“ glumila samu sebe i otpevala je hit „A tebe nema“. Haljinu koju je nosila u filmu nedavno je, na jednom javnom događaju, obukla njena najmlađa ćerka Zlata.

Naravno da njoj bolje stoji zato što je zgodnija i lepša. Mama je tada bila mršava kao pritka – sa osmehom je rekla pevačica.

(Informer)

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.