„Kome god dam glas, nisam pogrešio“ Članovi žirija teška srca doneli odluku: Oni idu u polufinale

ZIRI NNK SNIMANJE 19042023 FOTO MUNJA 11 ok

Druga emisija četvrtog kruga donela je puno sjajne energije i odličnih nastupa veterana koji su dali sve od sebe da večeras na scenu donesu dobru energiju i salvu emocija.

jm k 1

Žiri koji su ovog puta pored Saše Miloševića Mareta činili Neda Ukraden i Dragi Domić bio je na velikim mukama da presudi ko ide u naredni krug, a ko na onlajn glasanje.

Kome god da dam glas nisam pogrešio ovde, a opet kome god da ne dam glasa pogrešio sam – zaključio je u jednom trenutku Saša Milošević Mare.

orkestar

Još prošle nedelje su na snagu stupila i nova pravila, pa iz duela pet takmičara direktno idu u polufinale, a za pet se glasa na Fejsbuku.

U drugoj emisiji četvrtog kruga dobili smo i nove polufinaliste, a oni su: Edvin Edo Husarić, Jelena Mitrović, Branka Kolarov, Milenko Jovanović Bajo, Vladimir Stanković Vladica

prosli u naredni krug takmicenja

Napominjemo da glasanje traje 24 sata, a samo jedan od pet veterana ide u naredni krug, dok četvoro napušta takmičenje.

Nešto manje sreće ove večeri imali su: Omer Polić, Aleksandra Stanisavljević, Dragana Vujinović, Nenad Bogdanović, Igor Milačić, a za njih možete glasati OVDE.

glsanje

Još jednom napominjemo da je glasanje otvoreno 24 sata i da samo jedan veteran prolazi dalje, a ko će to biti zavisi samo od vaših glasova.

na glasanju
Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.G.