Milica Todorović umalo stradala na autoputu, otkrila ko je bio za volanom: „Sve vreme sam ga opominjala“

MILICA TODOROVIC NNK SNIMANJE 04102023 FOTO MUNJA 38 ok 1

Pevačica Milica Todorović je svojevremeno ispričala kako je njen kolega Darko Lazić na autoputu vozio brže od dozvoljenog i nije hteo da usliši njene molbe da uspori, što je nju prilično uplašilo.

MILICA TODOROVIC NNK SNIMANJE 04102023 FOTO MUNJA 2

-Bili smo put Jagodine, išli kod Palme da radimo i Lazić je vozio… Baš je bilo sunčano taj dan i odjednom kreće kiša, pljusak neverovatan i Darko je vozio negde 170-180. Ja ga sve vreme opominjem: „Uspori malo, uspori malo“, a on meni: „E, nemoj se sekiraš“. Kako je roknula kiša, upadne mu levi točak u onaj kanal pored bankine što prave kamioni i tu smo krenuli da se okrećemo. Bogu hvala, tog trenutka kao da je neko zaustavio autoput, nijednog vozila, rekoh: „Ako nas sad neko grune, odosmo do bugarske granice dole“. Ali, ništa nije bilo, Bogu hvala, ni ogrebotina. Ja se nadam da je naučio neku lekciju. Voleo je on tako da vozi brže – ispričala je svojevremeno Milica u jednoj emisiji na TV Pink.

18a95d3bfb0959b87764b870355607fbddd22e9c

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Milica Todorović rasplakala Žiku Jakšića

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić