Milica Todorović otkrila kada se udaje: Njen odgovor zabrinuo mnoge

18a95d3bfb0959b87764b870355607fbddd22e9c

Pevačica Milica Todorović otkrila je u čemu je našla mir i progovorila o udaji.

Naime, Todorovićeva je iskreno ispričala da je najviše usrećuju razgovori sa sveštenikom iz Stare Pazove.

– Mnogo sam srećna što su me Seka i njen suprug Veljko upoznali sa čovekom kao što je otac Nikola. Od tada redovno idem u crkvu i razgovaram sa njim. On mi je kao psiholog, njemu mogu sve da kažem. Leči mi dušu – priznala je Milica.

Milica je istakla da ove godine nije ispoštovala Božićni post.

– Obično postim, ali ovog puta nisam uspela jer sam imala mnogo obaveza. Obratila sam se svom duhovniku, koji mi je rekao da nije problem ako preskočim neki post: „Mila moja, nemoj da postiš ako radiš mnogo i ukoliko ne možeš da izdržiš post. Šta ćeš kad ti je takav posao. Nije to ništa protiv Boga.“ Odmah mi je bilo lakše – dodala je pevačica.

Osim što se okrenula crkvi i Bogu, Milica uživa u pripremi najradosnijeg hrišćanskog praznika. Ona Božić proslavlja u rodnom Kruševcu.

– Obožavam Božić! Tog dana je kod nas uvek veselo. Unosimo badnjak u kuću, a onda pijučemo ispod stola kao pilići. Mama mesi česnicu, jer ja nisam vrsna kuvarica, a i ne volim poslove u kuhinji. Probala sam da napravim česnicu, ali mi je uspela tek iz trećeg puta – ispričala je ona kroz smeh.

Na pitanje o tome da li postoji neko kome treba nešto da oprosti, pevačica je odgovorila sledeće:

– Da. Sa tom osobom nisam u kontaktu. Nadam se da ću jednog dana da smognem snage da joj oprostim. Ali postoji i jedan dečko koji meni treba da oprosti, a još nije. Reč je o klavijaturisti Dinu iz Crne Gore, koji se naljutio na mene jer sam se našalila na njegov račun. Od srca sam ga molila za oproštaj, ali nije ga prihvatio. Mnogo mi je žao što mi je zamerio šalu. Uvek se izvinim kada pogrešim. Više volim da izgladim odnose nego da precrtam nekog iz života – priznala je Milica.

Seka Aleksic 4

Milica je, pored dobrog zdravlja, poželela i ljubav u ovoj godini.

– Svi me pitaju kada ću da se udam, a ja ni dečka nemam. Zato sam ove godine poželela da se zaljubim – kaže Milica, koja ima udvarače, ali joj nijedan nije zapao za oko.

– Ne padam na fizički izgled ako sa dečkom nemam o čemu da pričam. U tom slučaju mi samo preostaje da ga uramim. Meni je odličan frajer glumac Vensan Kasel. Nije naročito lep, ali zrači seksepilom. Verovatno sam sama i zbog toga što ne izlazim iz kuće. Bilo bi sjajno kada bi mi đuvegija došao na vrata stana u kom živim – našalila se Milica.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.M/Informer