Mirza Selimović prekinuo intervju Milice Todorović: „Vodite je odavde“ (VIDEO)

Pevačica Milica Todorović pojavila se večeras na promociji albuma pevača Mirze Selimovića i otkrila detalje njihove poslovne saradnje.

-Mi kad smo snimali duet, najviše je ludeo zato što sam kasnila. Na sve emisije, sve promocije, dečko stigne na vreme, kulturan, fin, obuče odelce, sredi se onako kako on to zna, a mene nema pola sata. I sad mi je rekao „Mile, kasniš“ – rekla je Milica kroz osmeh, a zatim su je novinari iznenadili kada su joj dali fotografiju sa njenog nastupa u Dubaiju od pre nekoliko godina.

Milica Todorović – Mirza Selimović prekinuo intervju

Screenshot 20240226 201500 Video Player
Milica Todorović – Mirza Selimović prekinuo intervju

Vidno iznenađena pevačica je gledala fotografiju, a zatim pozvala Mirzu da pogledaju zajedno.

-Jaoj divno! Gde je bre ovaj čovek, nađite mi ovog čoveka – povikala je Milica aludirajući na fotografa koji je ovekovečio njen nastup u Emiratima.

Budući da je sve vreme bila uporna da pronađe fotografa, Mirza se našalio i prekinuo intervju, te je pozvao njihovu PR – ku u pomoć.

Bobana, vodi je – vikao je Mirza kroz osmeh.

Screenshot 20240226 201312 WhatsApp
Milica Todorović – Mirza Selimović prekinuo intervju

BONUS VIDEO: Mirza Selimović promocija novog albuma

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Grand,
Autor: K. Marković / A. Dačić