Mirza Selimović objavio stranu B albuma i pokazao zbog čega je kralj emocija: „Retki su ovakvi umetnici“ (VIDEO)

MIRZA SELIMOVIC NNK SNIMANJE 06122023 FOTO FILIP 8 ok

Nakon što je pre nekoliko meseci objavio novi album pod nazivom „Pusti da vjerujem“, Mirza Selimović objavio je stranu B istog albuma i još četiri nove pesme u okviru istog projekta koji je juče ugledao svetlost dana.

Mirzine nove pesme pune su emocije na koju je navikao svoju publiku, a svaka od njih nosi posebnu priču koji je ekranizovao i spotovima.

Mirza Selimović strana B

Mirza Selimović strana B novog albuma

B strana je onlajn! Predstavljamo je sa numerom „Ako jednom se sretnemo“ koju potpisuje moj dobri Bane Opačić, a koji je ujedno bio neizostavna puzla i karika na novom albumu “Pusti da vjerujem”, baš kao i u dosadašnjoj karijeri. Uz poruku: „Smijte se kao da praznik je“ i međusobno volite i poštujte, šaljemo vam reči hvale na dosadašnjoj podršci, na svim prelepim komentarima koje ste ostavili na A strani albuma i čekamo i čitamo vaše reakcije za nove četiri pesme. Voli vas vaš Mirza– napisao je pevač u objavi na svom Instagramu.

Mirza Selimovic o zenidbi 3

Mirza već godinama nosi epitet „Kralj emocija“, a i sa novim albumom izazvao je nevrovatnu reakcija kod publike koja tvrdi da je on jedan od najboljih pevača mlađe generacije. Sve četiri numere odmah su osvojile publiku koja nije krila oduševljenje i pohvale.

„Vau kakve pesme“, „Ova emocija je čudo“, „Retki su ovakvi umetnici“, samo su neki od komentara ispo ovih numera koje možete preslušati u nastavku.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić