Login/Registracija

Bilja Sečivanović nedavno postala direktorka, sad šokirala izjavom: „Preseliću se na Madagaskar sa suprugom“

BILJA SECIVANOVIC ZGS SNIMANJE 15112023 FOTO FILIP 68 ok

Nakon što se delimično povukla iz medija i postala direktorka u firmi svog supruga, pevačica Bilja Sečivanović otkrila je da je u želji da sačuva brak spremna na sve, čak i da se preseli na Madagaskar.

Pevačica je za Grand otkrila zbog čega se povukla iz medija i dotakala se novog biznisa koji je pokrenula sa suprugom.

GOSTI ZGS SNIMANJE 15112023 FOTO FILIP 11 ok

-Krenuli smo da se bavimo još nekim poslom van ovog mog, tako da dopunjavamo to vreme. Rekla sam da ću se pevanjem baviti dok sam živa i dok dišem. Muzika je moja ljubav i moj život, to me ispunjava. Sve dok me glas bude služio, ako dragi Bog bude dao da me posluži još, ja ću pevati sebi i mojim dragim prijateljima, ali da to sad bude pod moranjem, svaki vikend, to ne– istakla je Bilja za Grand i dodala da je zarad ljubavi i boljeg života spremna na sve.

-Borimo se kao porodica, kao kuća da nešto stvorimo i zaradimo. Imala sam tvnovit put i ne žalim se, ja sam taj put morala da pređem. Prešla sam taj put, sebi nešto stvorila i obezbedila neko mesto na ovom nebu i ja sam zadovoljna. Imam supruga i daće Bog da mi brak opstane 40 godina. Ja ću da ga čuvam i da se borim za taj brak. Na Madagaskar ću da se preselim ako je to zarad nas i za našu dobrobit -rekla je Biljana za Grand.

BILJA SECIVANOVIC ZGS SNIMANJE 15112023 FOTO FILIP 60 ok

BONUS VIDEO: Biljana Sečivanović postala direktorka

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić