Login/Registracija

Milan Stanković progovorio o raskidu sa Radom: „Bio sam glup i mlad“

Milan Stankovic 2

Milan Stanković i Rada Manojlović bili su u emotivnoj vezi punih pet godina, a 2013. godine stavili su tačku na odnos. Pevač nikada nije govorio o svom odnosu sa pevačicom, ali je napravio izuzetak i to ispričao i to kroz pesmu.

Milan je izbegavao javno da priča o ovoj bolnoj temi, ali je ubrzo nakon raskida objavio numeru „Faktor rizika“, koju svi vezuju za raskid Rade i njega, te se spekuliše da je u pesmi naveo glavne razloge za ovakav ishod i razvoj situacije.

-Bio sam glup i mlad, da shvatim šta želiš tad, ponešto da kupim ti i izvedem te u grad, bio sam siguran, pa se opustio, taj faktor rizika u obzir nisam uzeo. Snove ti je sada Bog ostvario, još samo da ti da, da voli te k’o ja– glasi tekst Milanove pesme.

Prošle su godine od tada a Milan se u poslednjih nekoliko meseci skroz povukao sa scene i posvetio duhovnom životu.

RADA MANOJLOVIC ZGS SNIMANJE 31052023 FOTO LUKA 66 ok

Rada Manojlović je za Grand nedavno otkrila kako sada izgledaju njihovi prijateljski razgovori i koje joj to savete deli bivši momak.

-On je onakav kakvog ga mi budimo, odnosno šta mi budimo u njemu. Prosto je takav, ako si ti prema njemu dobar i smiren, onda će ti on dati deset puta više. Tu je da te sasluša, ako treba i šest sati, samo ti da pričaš – rekla je ona i dodala:

-Dobar je sagovornik, savetodavac, to je od sada od kada je u tom duhovnom svetu, tome se posvetio. U svakom momentu mi možemo da se prešaltamo na estradu i da krenemo po starom.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić