Rada Manojlović napravila lom na jednom veselju, gosti klečali i bacali novčanice po njoj, gurali joj i u haljinu (VIDEO)

RADA MANOJLOVIC ZGS SNIMANJE 31052023 FOTO LUKA 22 ok

Rada Manojlović jedna je od naših najtraženijih pevačica na veseljima širom regiona na kojima pravi atmosferu za pamćenje, a publika je obožava zato što je uprkos popularnosti ostala devojka iz naroda.

Ona je ovog vikenda radila jedno privatno slavlje na kome je dovela atmosefru do usijanja, a zbog jedne pesme koju je izvela izazvala je pravi haos kada su gosti počeli da je kite bakšišem.

bhdu

Naime, Rada je izvodila velike hitove svojih kolega za koje su je široke ruke čašćavali, međutim pravi trans je nastao uz numeru „Igraj mala na colove“.

Pevačica je na ovom slavlju imala dugu haljinu sa šlicom do struka, ali i rubu na struku u kojoj su joj gosti, koji su klečali na kolenima, stavljali novčanice, dok se ona zahvaljivala sa širokim osmehom.

Manojlovićeva je eksluzivno za Grand priznala da joj nije uvek lako da bude pozitivna i vedra, iako je svesna da publika od nje to zaslužuje.

-Tužni se smeju najlepše (smeh) Tako sam odrasla i tako sam naučena, nije mi bio lak život i sa nekim velikim životnim tragedijama i problemima sam se suočavala sa osmehom. To je negde ostalo meni da taj osmeh ozari moje lice i kada mi je teško, dobro ili loše. To je tajna, mislim da ljudi koji se smeju takvu energiju šalju, ali da li im je uvek do smeha to je druga tema- istakla je Radmila za Grand i otvorila dušu o nedaćama koje su je zadesile u prethodno periodu.

-Stvarno sam dobro trenutno, bilo je, uh… Bilo je turbulentno, bilo je brodoloma, emotivnih, finansijskih, poslovnih, ma svakakvih, ja to ništa ne krijem i to svi znaju. Ali osmeh i razmišljanje u glavi da će svega biti samo neće biti nas mi je pomoglo. Ne možeš da dozvoliš sebi da se razboliš zbog nekog finansijskog gubitka ili neke loše poslovne odluke- objasnila je pevačica.

BONUD VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.