Login/Registracija

MILAN POPOVIĆ PONOVO OSUO PALJBU PO SEVERINI: „Ucenjivala me je“

Milan Popović i Severina Vučković godinama se sude oko starateljstva nad sinom, iznoseći međusobne optužbe, u čemu ipak prednjači biznismen. On je mnogo puta govorio loše o majci svog deteta, a sada je otišao korak dalje i izneo neke šokantne detalje.

Gostujući u „Novom jutru“ Popović je izneo svoju verziju priče o krahu svog ljubavnog odnosa sa pop zvezdom.

-Rešio sam da se rastanem od Severine posle šest meseci, i kada sam rešio da se rastanemo, baš tada je rekla da je u drugom stanju. Odlučio sam da moram da ostanem s njom jer nisam hteo da prekine trudnoću, protiv toga sam, ali sam za sebe u glavi odredio da moramo da budemo partneri u roditeljstvu, ali bilo koja druga emotivna veza, bar s moje strane nije mogla da bude – naveo je Popović i nastavio:

8f668d254b777231fd07242249477cc01636b372

-Dok je Severina bila u drugom stanju, mi smo se viđali, družili, finansirao sam trudoću, jer je od mene traženo da kompenzujem sve troškove koje je ona imala jer ona nije mogla da radi dok je bila u drugom stanju. Nikada nismo živeli zajedno, viđali smo vikendima, posle tri meseca su krenule svađe. Ja bih odlazio pre nego što svađa i počne, nije bilo više prijatno biti u toj vezi. Nije bilo prijatno u toj vezi. U tih nekoliko puta je Severina je ostala u drugom stanju“

On je ustvrdio i da je bio pažljiv prema pevačici dok je nosila njegovo dete, te da mu je ona postavila zahtev.

Celu trudnoću sam održavao, bukvalno sam joj nosio doručak, bio sam tamo prisutan i hteo sam da sa Severinom budem partner u roditeljstvu. A onda su počele ucene ako ne budem intiman s njom, da spavam s njom, da će mi ona da brani da budem roditelj, da će me neki ljudi posetiti, neki zaštitari – rekao je Popović, čije tvrdnje hrvatska pevačica već dugo ne komentariše.

e78d7d43fd826ec8bbcdbba37059c4e0fb5c186d

Međutim, ona je ranije izjavila da Popović nije želeo da viđa sina iako ga je ona molila, a da je interesovanje za dete pokazao tek kada je ona obelodanila da je u vezi sa Igorom Kojićem, za koga se kasnije i udala. Par se razveo prošle godine, a ovog leta dva bivša Severinina izabranika naprasno su se sprijateljila, tvrdeći da im je oboma bitna jedino sreća desetogodišnjeg dečaka, koji je s Kebinim sinom godinama provodio vreme.

Sa druge strane, Popović je nakon prvog rastanka od Severine, koji se desio svega nekoliko meseci nakon rođenja deteta, pevačici uputio javno ljubavno pismo, nazivajući je „svojom prvom i jedinom ljubavlju“ i moleći je da budu zajedno. Ona mu je dala šansu, ali ubrzo je prekid veze bio konačan.

Milan je inače godinama u vanbračnoj zajednici sa izvesnom Bojanom, koja je od njega mklađa tridesetak godina, i sa kojom je dobio još dva sina, a na putu je i ćerka. On tvrdi da je njegovo porodično okruženje za dečaka koga je rodila i odgojila Severina, mnogo sigurnije od onog u kome živi majka.

Foto: youtube/Instagram,
Autor: A. Milinković