Mia Borisavljević progovorila o strogom vaspitanju: „Bila nam je strah i trepet“

MIA BORISAVLJEVIC ZGS SNIMANJE 22032023 FOTO FILIP 73 ok 1 1

Pevačica Mia Borisavljević dobar deo svog života provela je u rodnom Valjevu i kako kaže imala lepo detinjstvo.

S obzirom da je u pitanju manji grad, sve što joj je trebalo mogla je da obavi pešaka, a najveću sreću je imala što su joj baka i deka živeli na samo jedan kilometar od porodične kuće.

bc82634f94755aaa573eb67918fc960ff39965e9

– Mene su više vaspitavali baka i deka nego roditelji. Roditelji su radili i tokom cele nedelje bismo sestra i ja bila kod bake i deke, dok bismo samo vikendom išle kući kod mame i tate.

Detinjstvo najviše pamti po vojničkoj disciplini koja je vladala u bakinoj kući. Međutim, Mia je otkrila da iza bakinog čvrstog stava i strogog vaspitanja stoji tužna priča.

– Moja baka je bila dete bez roditelja i odrastala je u internatu, zato je i imala tu strogu disciplinu. Bila nam je strah i trepet, jer ona kad lupi šakom o sto to je bio kraj- ispričala je pevačica.

a63ba7a542703cc57b273ab72beb2a9111dd5f45

U bakinoj kući morao je da se zna red, te se odmah po ustajanju raspremao krevet, slagale su se stvari i sve vraćalo na svoje mesto. Kako je baka bila učiteljica po zanimanju, jednu stvar nije nikako mogla da dozvoli za svoje unuke.

– Učilo se pisanje, čitanje, ma sve. Nisam smela da krenem u prvi razred, a da ne znam te stvari. Tako sam bila u školi prvi đak koji je dobio člansku kartu biblioteke– rekla je Borisavljevićeva u emisiji “Realna priča“.

BONUS VIDEO- Dragana Katić o Prijinom uspehu:

NE PROPUSTITE I :


Foto: Z. K. Munja/ Filip,
Autor: S. Čumić