Mc Stojan ne prestaje da provocira Zoranu nakon raskida: Ovo što je objavio svi komentrišu kao klinački potez

ipiccy image 3 4

Zorana Mićanović i Mc Stojan raskinuli su romansu o kojoj je nedeljama unazad brujao region.

Pevačica je odlučila da stavi tačku na ljubav sa 22 godine starijim muzilarem nakon njegovog neprimerenog ponašanja u javnosti sa kojim nije znala kako da se nosi, iako je znala za njegovu detinjastu prirodu.

Naime, Stojan je otputovao na Kipar gde se snimao ud ruštvu nepoznatih devojaka što je povredilo Mićanovićevu.

zorana i mc stojan 2

Ja ne znam ljudi šta se ovo dešava na Kipru. Zorana, izvini, kako je tako je. Nisam namerno– rekao je on, nakon čega je Mićanovićeva podelila taj stori i napisala da nisu više u vezi, što je potom potvrdila.

On joj se zatim obratio javno putem storija, te je naveo da mu nije jasno zbog čega mu se devojka naljutila.

Ne znam zbog čega se ljutiš, ali okej. Bar se javi na telefon kad te zovem– dodao je folker.

zorana micanovic i mc stojan

I dok je Zorana otkazala sve nastupe zbog lošeg zdravstvenog stanja nakon raskida, Stojan ne prestaje da „provocira“. On je sada nastavio da pecka bivšu, te se snimio uz njihov duet „Namerno“.

Pevač je sve vreme pevao stihove i smejao se, a u opisu je kratko napisao: „Ma namerno mi radiš to ti mala nisi normalna“, što su njegovi pratioci prokomentarisali to kao da želi da privuče njenu pažnju.

Nakon drame, mnogi komentarišu kako postoji mogućnost da Zorana i Stojan nikada nisu bili u vezi već da je sve marketinški trik koji ih je , na kratko, stavio u centar medijske pažnje.

Podsetimo, Zorana je juče potvrdila raskid sa MC Stojanom, ali razloge nije želela da objašnjava.

Nije fora u pitanju. Istina je da smo raskinuli. Zaista ne bih iznosila detalje, samo smo jednostavno raskinuli – rekla je ona za Blic.

BONUS VIDEO- Zorana Mićanović o vezi sa Mc Stojanom:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Č.