HAOS IZA KULISA NA „PESMI ZA EVROVIZIJU“! Nakon osude Hrvata, Martina Vrbos poslala brutalnu poruku (VIDEO)

Uskoro počinje prvo polufinalno veče „Pesme za Evroviziju“, a ekipa Granda nalazi se na licu mesta gde će se birati prvi potencijalni predstavnici Srbije.

Četrnaest kandidata večeras će predstaviti svoje numere i pokušati da se izbore za odlazak u Malme, a među njima je i pevačica Martina Vrbos koja je pred našim kamerama govorila o očekivanjima koje ima od svog učešća.

-Osećam se kao prava diva u ovoj haljini. Ja ću sigurno predstavljati Srbiju u Malmeu, a ako to žiri tako ne odluči, sledeće godine postoji popravni- rekla je Martina.

martina vrbos
Martina Vrbos

Martina Vrbos iskreno o „Pesmi za Evroviziju“

Budući da je Martina rođena Riječanka, njena želja da predstavlja Srbiju na Evroviziji izazvala je brojne osude u Hrvatskoj, ali i negativne komentare na društvenim mrežama.

-To nisu negativni komentari, to je jedna manjina koja se nije snašla u situaciji. Ja nikome ne sudim, ali sigurno je to jedna manjina- poručila je pevačica, a potom dodala:

-Verujem da će se potruditi da sledeće godine izaberu bolje izvoiđače i bolje pesme, ali da je u Hrvatskoj bio najbolji izbor apsolutno, to je svakako. Bejbi Lazanja je strava i nadam se da ćemo se sresti u Malmeu gde on predstavlja moju Hrvatsku, a ja svoju Srbiju!

Ceo intervju sa Martinom poslušajte u videu na početku teksta.

martina vrbos
Martina Vrbos

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: F. Pavlović,
Autor: J. Jović/S. Stojanov