Bojana i David otkrili svog favorita uoči polufinala: „Ona nam je najveća konkurencija“ (VIDEO)

Prvo polufinale „Pesme za Evroviziju“ počelo je pre nekoliko minuta, a mnogi sa nestrpljenjem iščekuju da vide najavljene spektakularne nastupe 14 izvođača koji će se pojavti večeras na sceni.

Po već poznatom principu nakon što budu izvedene sve numere pristupiće se glasanju, a samo 8 najboljih plasiraće se u veliko finale koje se održava u subotu, kada će biti poznato ko će biti srpski predstavnik u Malmeu, gde će se ove godini održati najveći muzički šou na planeti.

WhatsApp Image 2024 02 27 at 21.02.01 3

Večeras je pod rednim brojem 3 nastupaju Bojana Radovanović i David Radosavljević, a neposredno pre nastupa otkrili su kako su proveli današnji dan i da li imaju favorita u večerašnjem šouu.

Bojana i David otkrili favorita na PZE

-Ceo dan smo se pripremali – rekao je David dok je bivša članica mlađe postave grupe „Hurricane“ Bojana otrkila da li je sebe videla na evrovizijskoj sceni.

-Svakako nam je veliki plus jer smo najmlađi ove godine i predstavljamo se – počela je Bojana koja ima samo 18 godina, dok je godinu dana stariji David sa kojim je u duetu potvrdio da im godine ne predstavljaju problem.

-Najviše smo se družili sa Mirom ali i sa ostalima. Svi su jako prijatni i dobri – rekla je Bojana i potom otkrila ko joj je najbolji od dosadašnjih hitova i izvođača sa velike evrovizijske scene.

WhatsApp Image 2024 02 27 at 21.02.01 2

-Meni je iskreno Marija Šerifović najbolja za sve ove godine. Ona je fenomenalna, nesvakidašnja i obožavam je – rekla je pevačica.

Bojana i David Izbor Pesme za Evroviziju – Prvo polufinale

WhatsApp Image 2024 02 27 at 21.02.02 1

Njih dvoje su demantovali navode kako je njihova pesma „No no no“ plagijat, o čemu se pisalo proteklih dana na mrežama.

-To naravno nije tačno, i imamo čitav tim koji stoji iza nas i naše pesme – rekli su njih dvoje i progovorili o konkurenciji:

-Mi smo nama najveća konkurencija, a pored nas samih Zorja. Mnogo nam se sviđa Zorja – naglasili su Bojana i David.

Razgovor sa Bojanom i Davidom pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Zorja Pajić – Nije lako biti ja – Emisija 18

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: F.Pavlović/Printscreen,
Autor: A.Dačić/A.Milinković