Nikad više pobednika „Zvezda Granda“ na jednom mestu, on je glavni krivac (VIDEO)

Naime, nakon nekoliko godina diskografske pauze, Mirza Selimović je organizovao promociju četvrtog po redu albuma u karijeri, a čini se da nikada nije bilo više pobednika „Zvezda Granda“ i to na jednom mestu.

FILP0776 1
Mirza Selimović novi album – Promocija

Mirza Selimović novi album – Svi detalji promocije

Osim što je sve pristine oduševio novim numerama, Mirza je najavio i svoj prvi koncert koji će održati u novembru.

-Slavim deset godina karijere, tu je i nov album, a ovo je moja prva promocija u životu. Mogu da kažem da mi je zadovoljstvo što mogu da pozdravim jubilej i da najavim koncert koji ću održati u MTS Dvorani 15. novembra, taman pred moj rođendan. Da mi je neko rekao pre 15 godina da će sve ovo da mi se dešava ne bi mu verovao- istakao je popularni pevač.

mirza selimović novi album
Mirza Selimović novi album – Promocija

Mirzi su na ovom događaju najveću podršku pružili članovi porodice, ali posebnu pažnju privukao je dolazak pevačeve sestre Merime koja je sve goste, alii pripadnike sedme sile oduševila prirodnom lepotom.

mirza selimović novi album

Pored njegovih najmilijih, na Mirzinoj promociji pojavili su se i čelnici Granda, kao i brojni pripadnici estrade.

mirza selimović novi album

Osim direktora Granda Gorana Šljivića, Mirzin jubilej svojim dolaskom ulepšali su ljudi iz sveta šoubiznisa među kojima su bile voditeljke Sanja Ćulibrk, Vesna Dedić, kao i brojne kolege i nekadašanj saborci iz „Zvezda Granda“.

mirza selimović novi album
mirza selimović novi album

Amar Gile, Milica Todorovć, Bane Mojićević, Mahir Mulalić, Ana Sević, Bojan Vaskvić, Žika Jakšić, Dragana Katić, Isak Šabanović, frontmem gruoe „Lexington benda“, Ivana Selakov, Sloba Radanović, Katarina Živković bili su samo deo pevačeve podrške.

mirza selimović novi album
mirza selimović novi album
mirza selimović novi album

Iako su mnogi očekivali dolazak njegove lepše polovine, ona se nije pojavila, a Mirza je otkrio i zbog čega je krije. Mirza je otkrio da još uvek ne planira da stane na ludi kamen.

-Devojka nije ovde jer je na putu trenutno- rekao je za Grand i otkrio

-Ako je svadbu teško organizovati kao ovaj događaj, neću se nikada ni ženiti- našalio se pevač i otkrio da li će uskoro stati na ludi kamen.

-Ako je svadbu teško organizovati kao ovaj događaj, neću se nikada ni ženiti- poručio je Selimović.

Sve detalje Mirzine promocije pogledajte u videu a početku teksta.

FILP0766

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: F. Pavlović,
Autor: J. Jović/ A. Dačić/N. Pantelić