Login/Registracija

Marko odveo Lunu na egzotičnu destinaciju, pa otkrio kako podnosi trudnoću: „Sada je toga više nego prošli put“

Trudna Luna Djogani i njen suprug odlučili su da naprave predah od poslovnih obaveza, pa su nekolio dana proveli na Kipru sa svojom naslednicom Miom, a o svim dešavanjima redovno obaveštavaju svoje pratioce na Instagramu. Par je istakao da im je najbitnije da se njihova naslednica odmori i uživa.

Bilo je lepo na odmoru. Vreme nam je bilo lošije, ali smo se lepo proveli – rekao je Marko, a Luna je daodala da su zbog ćerkice išli na ovu egzotičnu destanaciju:

Išli smo zbog Mie na odmor, bitno je da je njoj bilo lepo. Kod nas nije bilo odmora. Mia se nauživala, a mi smo crnčili. Zdravstveno sam se bila upalila, ali mi nije bilo ništa teško – rekla je Luna, a Miljković za kraj otkriva kakva je Đoganijeva kao trudnica.

Taman posla, super je ona. Sada je malo zahtevnija nego prošli put. Posle ovoga idemo ponovo na putovanje, a pre toga imamo Mijin rođendan.

Podsetimo, Luna je po treći put u blagoslovenom stanju, a par je nažalost izgubio jednu bebu tokom trudnoće nakon čega se kratko spekulisalo da se razvode. Na svu sreću, loš period je sada daleko iza njih, a Luna je nedavno objavila set fotografija na svom profilu i na jednom je otkrila kao uživa sama na plaži, posvećena sebi i poslala snažnu porku majkama.

Nisi loša majka ako se posvetiš sebi bar 15 minuta! Uradi nešto za sebe – napisala je on dok je na kolenima držala knjigu.

Luna i Marko će za nekoliko meseci postati roditelji još jedne devojčice koju sa nestrpljenjem iščekuju.

Foto: Instagram/Printscreen/luna djogani,
Autor: I.G.