U jeku estradnih razvoda Marko Gačić otkrio recept sa srećan brak sa koleginicom: „To je najgore u našem poslu“ VIDEO

MARKO GACIC ZG SNIMANJE 28022023 FOTO MUNJA 1

U jeku razvoda koji se poslednjih meseci dešavaju na estradi, pevač Marko Gačić otvoreno je pričao za Grand o braku Gogom Gačić.

Marko kaže da su oboje uložili mnogo truda u njigov odnos i dodaje da je od malena vaspitavan da je porodica najvažnija u životu svakog čoveka.

2a878c3bab0108f058b1e6874f0d9cdf6371c9f5

Marko Gačić otkrio kako je uspeo da sačuva brak

-Imao sam tu sreću zaista da naletim na jednu divnu ženu i da sa njom imam porodicu. Ja i dalje živim u istom dvoruštu sa roditeljima, do pre par godina je i deda bio živ, svi smo živeli tu, deda, roditelji, braća i sestra, navikao sam da mi je kuća puna i da je porodica svetinja, svi se držimo zajedno. Sada su se odselili brat i sestra i dalje dolaze, tu se svi skupljamo, deca nam rastu zajedno – rekao je on za Grand i otkrio da im oko dece dosta pomažu ostali članovi porodice:

-Pomaže nam moja majka i Gogina kada dođe u Beograd. Ranije smo i često išli svi zajedno u Prokuplje, deca obožavaju da budu kod bake i deke.

a057826f0679b4678143bb4c87f238ca20107c4f

Kako su i Marko i Goga pevači i posao im je drugačiji nego običnim ljudima, Gačić ističe da mu ipak u svemu tome najteže pada razdvojenost od porodice.

-Najgore u našem poslu je to što ne postoji radno vreme, uglavnom se radi noću, preko dana si umoran. Lakše bi bilo da si stalno u Beogradu, iako radiš noću, ali tu si. Ovako smo često na putu u inostranstvu, pa turneje u Americi i Australiji, to se ide na više od mesec dana. To odvajanje od porodice mi najteže pada, nismo do sada nas dvoje išli zajedno na takve turneje – zaključio je pevač, video pogledajte u nastavku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković