Login/Registracija

Marko Gačić emotivnom porukom čestitao Gogi rođendan: „Voli te tvoj tigar“ (FOTO)

42f02de14e8c82bb3a56f28628057ff14e8fbc4e

Pevačica Gorana Goga Gačić juče je proslavila rođendan. Brojne kolege, porodica i prijatelji uputili su joj najlepše želje, a svima je posebnu pažnju privukla čestitka njenog supruga.

Naime, Marko se oglasio na društvenoj mreži Instagram gde je uz zajedničku fotografiju napisao dirljiv opis koji je raznežio mnoge.

Tigrice moja, srećan ti rodjendan. Želim ti beskonačno zdravlja, osmeha i neka ti svaki dan ostvari novi san. Više nisi samo u mom srcu sada te ima i na ruci. Voli te tvoj tigar – poručio je pevač.

Kada je ovo videla, Gorana se posebno raznežila, pa je suprugu odmah ispod ove objave odgovorila takođe emotivnom porukom.

I ja tebe ljubavi moja – odgovorila je ona.

Podsetimo, Marko se nedavno u razgovoru za naš potral prisetio učešća u Zvezdama Granda, a tom prilikom je priznao da mu je ime poznatog oca samo otežalo učešće i da je morao više da se dokaže.

-U tom trenutku kada sam se takmičio, ime mog oca mi je bila otežavajuća okolnost, imao sam možda veću tenziju zbog toga. Neki komentari su tada bili da je to što sam ja u takmičenju namešteno, ali to nije bilo tačno. Čak, moj otac u tom trenutku nije bio za to da se ja takmičim, smatrao je da nisam dovoljno sazreo ni pevački ni što se posla tiče, obzirom da sam jako mlad krenuo u sve to. Ja sam još kao dete pratio „Zvezde Granda“ i želja mi je bila da zapevam jednog dana na toj sceni, to finale mi je bio uvek neostvarena želje. Uvek se rado prisetim tih dana takičenja i ponovo bih se prijavio – rekao je Gačić za naš potral.

U bonus videu pogledajte kako je Marko smršao čak 40. kilograma.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković