„Volim te na kvadrat“ Goga Gačić uputila emotivnu poruku suprugu, pa rasplakala mnoge (FOTO)

a057826f0679b4678143bb4c87f238ca20107c4f

Nekadašnji učesnici muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Marko i Goga Gačić važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni.

Oni već nekoliko godina uživaju u skladnom braku i porodičnoj idili, a neretko sa pratiocima na društvenim mrežama dele najemotivnije momente.

Romantike kod njih ne manjka, pa tako često jedno drugom prirede iznenađenja za pamćenje, a sve to podele sa savojim pratiocima.

Tako je sada Goga objavila novu zajedničku fotografiju, a ono što je napisala rasplakalo je mnoge.

-Volim te na kvadrat – napisala je ona, a ispod slike su se odmah nizali komentari i reakcije njihovih pratilaca.

Na ovaj post je odmah odgovorio i Marko koji se ne libi da javno iskaže ljubav svojoj supruzi.

-Volim te beki – uzvario je on.

Podsetimo, Marko se nedavno u razgovoru za naš potral prisetio učešća u Zvezdama Granda, a tom prilikom je priznao da mu je ime poznatog oca samo otežalo učešće i da je morao više da se dokaže.

-U tom trenutku kada sam se takmičio, ime mog oca mi je bila otežavajuća okolnost, imao sam možda veću tenziju zbog toga. Neki komentari su tada bili da je to što sam ja u takmičenju namešteno, ali to nije bilo tačno. Čak, moj otac u tom trenutku nije bio za to da se ja takmičim, smatrao je da nisam dovoljno sazreo ni pevački ni što se posla tiče, obzirom da sam jako mlad krenuo u sve to. Ja sam još kao dete pratio „Zvezde Granda“ i želja mi je bila da zapevam jednog dana na toj sceni, to finale mi je bio uvek neostvarena želje. Uvek se rado prisetim tih dana takičenja i ponovo bih se prijavio – rekao je Gačić za naš potral.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković