Login/Registracija

Proslavio se hitom „Isti igrači“, pa nestao sa scene: Danas drži kafić, a evo kako Goran Vukošić izgleda

goran vukosic

Goran Vukošić bio je na vrhuncu popularnosti nakon što je objavio pesme „Život ide dalje“ i „Isti igrači“ sa Minom Kostić, ali je ubrzo napustio estradu i uplovio u ugostiteljske vode.

Danas ističe da mu je drago što u karijeri ima dva mega hita koji se i dalje slušaju u klubovima širom regiona, a ono što mnogi primećuju jeste da se Goran uopšte nije promenio.

goran vukosic 1

– Stvarno sam ponosan na tu pesmu i na vreme kada smo je radili, nisam ni slutio tada da će ući u antologiju narodnih pesama. Na početku karijere samo mi je bila želja da jedna moja pesma bude hit, eto, desile su mi se dve – rekao je Goran za Grand i dodao iako ga nije bilo u medijima, ni u jednom trenutku nije prestajao da peva.

-Tu sam! Konstantno snimam i radim posao, ali pored dva mega hita koja imam, dao sam sebi za pravo i pruštio luksuz da ne moram stalno da snimam. Iskren da budem, nisam hteo pošto-poto da snimam pesme, imam i sad nešto u planu, ali ne žurim. Čekam da se ova situacija sa virusom stabilizujem, pa da radim dalje – rekao je Vukošić tokom pandemije korona virusa i otkrio da se pored pevanja bavi i ugostiteljstvom.

Snapinsta.app 341314434 1156127698399940 1131936254129789676 n 1080

– Već šest godina držim kafić u Beogradu. Tamo sam ugostitelj, ovde sam pevač. Jedino što sad malo zezaju, te rade bašte, te ne rade, te otvori, te zatvori. Iskoristiću trenutak da apelujem na Vladu Srbije da što pre dozvoli rad mojim kolegama muzičarima. Smatram da imam moralnu obavezu da to kažem, naravno uz neke mere jer muzičari ne rade više od godina dana, što je postalo zabrinjavajuće istakao je Vukošić pred dve godine u emisiji „Grand magazin“.

Podsetimo, pre dve godine pesma „Isti igrači“ postala je zatvorski hit, a tim povodom oglasila se i Mina Kostić koja je sa Vukošićem otpevala stihove Nevolja nevolju privlači, isti smo isti igrači“.

– Ta pesma je bila i i dalje je hit, pa ne vidim razlog da se ne peva i u zatvoru. Ja sam pevala mnogo puta pred opasnim momcima ali moram da kažem da mi se nikad nije dogodila neka neprijatnost- rekla je Mina za medije.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram/Grand,
Autor: I. Ankić