Login/Registracija

„Gospođa Ruža mi je gledala u šolju, videla je brak i jedno dete“ Tijana Dapčević išla kod gatare, sve se obistinilo: „Prevrtala sam očima“

Pevačica Tijana Dapčević danas uživa u srećnom braku sa suprugom Milanom Dapčevićem sa kojim ima sina Vuka, a sve što joj se dogodilo u životu predvidela je jedna makedonska vračara, kod koje je završila slučajno.

Susret sa gatarom dogodio joj se godinu dana pre upoznavanja sa Milanom, a ono što je zanimljivo jeste da joj je sve pogodila, bar do sad.

-Moja drugarica je išla kod jedne gospođe da joj gleda u šolju i molila me je da idem sa njom. I natera ona mene. Drugarica završila i pita mene ta gospođa Ruža da li bi volela da i meni nešto kaže, i ja kao ajde. Gospođa Ruža mi je gledala u šolju i rekla kako ću za godinu dana da upoznam čoveka iz inostrastva, da ću ga zavoleti na jedan i da ću se preseliti. Ja sam na to prevrtala očima. Takođe mi je rekla da ću se udati, roditi mu jedno dete i da ću biti veoma popularna u toj zemlji- ispričala je Tijana i dodala da u tom trenutku nije ni pomišljala da će živeti u inostranstvu, jer je Srbiju doživljavala kao svoju zemlju, budući da je često iz Makedonije dolazila kod bake i deke u Crvenku.  

-Godinu dana kasnije, kad sam upoznala Milana, ja sam se setila te priče i gospođe Ruže i inostranstva. Nisam mogla da kapiram Srbiju kao inostranstvo, to je moja zemlja, meni je mama iz Crvenke, ali iz Ružine perspektive to je druga država- istakla je pevačica za Grand i dodala da se slatko nasmejala jer se sve što je Ruža rekla i obistinilo.

-Da se razumemo i dalje ne verujem u te stvari – dodala je pevačica.

Pevačica je retko eksponira svoju porodicu, a nedavno je za Grand progovoria o pubertetskim danima svog sina Vuka i otkrila kako se nosi sa tim.

-Čekam da prođe, ali imam tu sreću da je moje dete takvo da o svemu priča sa roditeljima, izuzetno je ekstrovertan i to je mnogo bitna stavka za decu koja rastu u 21. veku i koja žive na internetu i sve im je na jedan klik – rekla je za Grand i otkrila kako će reagovati kada sin prvi put u kuće dovede devojku.

– A to ne znam kako ću da reagujem, već ima te momente, hoće da ide u bioskop sa devojkom. Ubiće me sada, ne voli da se priča o njemu na televiziji. Šta on bude izabrao, ja ću biti srećna – rekla je ona kroz smeh, a na pitanje šta mu savetuje kada su u pitanju devojke, s osmehom je odgovorila:

Da otvori četvore oči, jer znamo mi žene kakve možemo da budemo.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram/Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić