„Sad sam im najpotrebniji“ Marko Bulat otvorio dušu o roditeljstvu, jedno ga muči: „Praštajte deco“

image 5 8

U nedavnom razgovoru za Grand, pevač Marko Bulat otkrio je šta smatra ključnim i najvrednijim stvarima u životu.

Izražavajući svoje duboke emocije, Bulat iskreno ističe važnost porodice i ljubavi kao temelj sreće i uspeha.

-Jedina stvar koju čovek u životu ima je u suštini vreme, kada vreme potrošiš je kraj života. Zato treba trošiti vreme i život na ljude koji su ti dragi, sa kojima ti je lepo, koji te ne mrače, koji ti se raduju, osmehuju. Da ti njima daješ radost, a oni ti uzvraćaju, porodica, deca – istakao je on.

Untitled 1 13

Pevač ističe da mu je najbitnija uloga u životu upravo uloga oca, a naglašava da mu je muzika na drugom mestu.

-Uvek kažem, ja sam prvo otac, pa pevač, pa slikar, pa sve ostalo, ali prvo tata. Sada sam najpotrebniji deci, oni su mali, treba njih graditi – iskren je Marko.

36fbca3dc6b9c2cdf9cd97fb64fb3d0f41f9607f

Bulat je otkrio svoje iskrene misli o očinstvu i trenucima sumnje koje ponekad doživljava kao otac, ističući da je jako bitna dobra komunikacija sa decom.

-Sa decom imam divnu komunikaciju, ali kada se završi dan, ja im kažem „Praštajte deco, ako sam nešto pogrešio“. Onda oni isto meni kažu da oprostim ako me nešto tog dana nisu poslušali – istakao je za Grand.

Untitled 1 14

Podsetimo, Marko Bulat jednom prilikom za Grand je progovorio i o bolesti svoje supruge koja je ograničava da normalno živi.

-Nekoliko puta sam to pominjao, Marijin slučaj je specifičan i kompleksan jer ima više dijagnoza i udruženih bolesti. Ona pati od bolesti kičme, hronične anemije, limfadenopatije, degenerativnih promena, skolioze, kifoze i da ne nabrajam. Što se njene kičme tiče, stanje može vremenom samo na gore da ide. Ona kada se našminka, ljudi ne mogu ni da poveruju da je njeno zdravstveno stanje takvo, a to je samo kamuflaža bola, borba je svakodnevna. Mi nikada ne znamo ni kako će ona noć da provede, da li sa bolovima ili ne. Napukla su joj dva pršljena, a to je sve posledica anemije sa kojom se bori godinama. Zamara se brzo, ima tahikardiju, jer nema dovoljno gvožđa u organizmu, pa srce brže pumpa krv i stalno trpi pritiske – objasnio je pevač.

BONUS VIDEO: Milica Pavlović progovorila o emotivnom partneru

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / Printscreen / You Tube,
Autor: K. Marković