„Dala sam sve što sam imala“Naša pevačica završila u dugovima: „Bilo je neizbežno“

MARINA TADIC ZGS SNIMANJE 15112022 FOTO NOVA 52 ok

Pevačica Marina Tadić imala je velike finansijske probleme kada je za vreme pandemije odlučila da novac uloži u privatni biznis, zbog kojeg je završila u dugovima.

Marina se povukla sa estrade kada je 2019. godine ostala trudna sa ćerkom Verom, koju je donela na svet početkom 2020. godine.

a303e347312e0c7a0599748431c25d943af472a4


Kako je sama rekla, želela je da se maksimalno posveti naslednici, a nedavno je otkrila da je kuća na Avali, koju je u to vreme pazarila i koju iznajmljuje za različita slavlja, iziskivala velika finansijska ulaganja.

-Zbog te kuće sam bankrotirala! U svakom poslu je tako, prvo daš pare, pa se nadaš da će ti se vratiti, a ja sam dala sve što sam imala – rekla je pevačica jednom prilikom za „Informer“.

marina tadic


Ona je priznala da je podigla kredit i sav novac koji je imala uložila u svoju zamisao.

-Bez preterivanja, sav novac sam uložila u novi posao. Još sam u kreditu, koji još uvek otplaćujem i ko zna do kada ću. Ali ne žalim, mislim da sam uložila u pravu stvar. Nikada nisam govorila o novcu i ne želim da kažem koliko sam uložila, važno je da je to nešto što će meni u budućnosti donositi ne samo zaradu, već i zadovoljstvo – rekla je Marina tom prilikom.

MARINA TADIC ZGS SNIMANJE 01112023 FOTO FILIP 33 ok

Marina je naime otvorila etno restoran koji je okružen bajkovitom prirodom i ponosno je isticala kolko je uživala u novom poslu.

– To je jedno veliko imanje gde sam ja napravila jednu kuću koja je za razne proslave, tu je bazen i velika šuma. Marina Visković i Ilda Šaulić su tu bile i znaju kakav je tu mir – rekla je pevačica ranije u emisiji „Zvezde Granda – Specijal“ i dodala:

– Ja sam neko ko je uvek propagirao zdrav život i bilo je neizbežno da ja odem u prirodu i da se time bavim, jer prosto baveći se ovim poslom se nakupiš i pozitivnom i negativnom energijom, tako da je potrebno da se opustiš. Ja sam to prvo za sebe pravila, zove se „Kod mame“ to se desilo kad sam se ja porodila.

BONUS VIDEO: Milica Pavlović iskreno: „Sad kad imam milijardu možda se i javi neko“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE RPOPUSTITE I :

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić